Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση προέδρου του ΣΕΓΑΣ με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  
Συνάντηση προέδρου του ΣΕΓΑΣ με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  

Συνάντηση προέδρου του ΣΕΓΑΣ με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός προπονητικού υ ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για αθλητές υψηλού επιπέδου αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης της συνάντησης που είχε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας του Κέντρου από την , το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί αθλητές από την και το εξωτερικό.

Οι τεχνικοί της Ομοσπονδίας το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε απαραίτητες επαφές με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς και προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη, προκειμένου να ενημερωθούν για  τα τεχνικά χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένα τέτοιο έργο.

Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα μεταβιβαστούν στις αρμόδιες της Περιφέρειας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Η δημιουργία ενός τέτοιου υ είναι ικανή να μεταμορφώσει την  Θεσσαλία σε αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στο γραφείο του περιφερειάρχη, στη , συζητήθηκε η συνεργασία ΣΕΓΑΣ και Περιφέρειας και σε άλλα επίπεδα, όπως η Πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και η συμβολή της Περιφέρειας σε θέματα υποδομών.

Η αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων δεν θα βελτιώσει μόνο την αγωνιστική εικόνα των αθλητών της ευρύτερης περιοχής, αλλά θα δώσει την ευκαιρία στην περιοχή να φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Περιφέρεια και ΣΕΓΑΣ θα υπογράψουν τις επόμενες ημέρες πρωτόκολλο συνεργασίας, για τις μελλοντικές κοινές τους δράσεις.

Το παρών στη συζήτηση με τον περιφερειάρχη έδωσε ο σύμβουλος ς Λάμπρος ς και ο πρόεδρος της , Ηλίας Καφές.

Το εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Στέλιος Δημότσιος, εντεταλμένος σύμβουλος Υποδομών της Περιφέρειας βρισκόταν στην σε προγραμματισμένη συνάντηση για θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση