Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού
Συνάντηση Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Συνάντηση Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Tην Πέμπτη 10/1/2019 με τη μεσολάβηση κι προυσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) .

Την Ένωση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Τουλούδης Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος Ηλίας και το μέλος του Δ.Σ. με αρμοδιότητα τον τομέα της Μαζικής Άθλησης Βαταμίδης Δημήτριος.

Ο λόγος της συνάντησης, το σχέδιο Νόμου που είχε τεθεί σε διαβούλευση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
«Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές –Επ δυνατότητας άσκησης προπονητικών καθηκόντων ποδοσφαίρου των πτυχιούχων Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις».

Υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος που κινήθηκε τόσο στις επιστημονικές ανάγκες που προκύπτουν σύμφωνα και με τα διεθνή δεδομένα, όσο και από την ανάγκη σεβασμού των νομοθετικών πλαισίων και κανόνων που διέπουν την λειτουργία του Κράτους.

Στην παραπάνω συνάντηση κατατέθηκε σχετικό ψήφισμα και αναπτύχθηκαν διεξοδικά οι απόψεις των εκπροσώπων μας για θέματα που αφορούν στο υπό νέο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υφυπουργός έκανε συμβιβαστικές προτάσεις.
Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

Ο υφυπουργός κατέθεσε στους εκπροσώπους της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας νέες προτάσεις από τις οποίες διαφαίνεται ότι πραγματοποιούνται βελτιωτικές αλλαγές στο και δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε επαφή με τους εμπλεκόμενους μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων αλλαγών.

Έτσι το Δ.Σ της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας αποφάσισε, ότι προς το παρόν θα πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του για τις εξελίξεις, έχοντας όμως μια στάση αναμονής , μέχρι να υλοποιηθούν στην πράξη οι δεσμεύσεις του υφυπουργού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση