Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συνάντηση διοίκησης Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα τζούντο
Συνάντηση διοίκησης Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα τζούντο

Συνάντηση διοίκησης Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα τζούντο

Συνάντηση αντιπροσωπείας της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , αποτελούμενης από τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα , το γεν. γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και το μέλος Αλέκο Μεταφτσή , με τον προπονητή των τμημάτων του Τζούντο και της Πάλης , Σωτήρη Τσόχα , πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 , στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων της διοίκησης για την ενημέρωση γύρω από τη πορεία των τμημάτων αλλά και για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους ενόψει της νέας χρονιάς .

Το Τμήμα του Τζούντο είναι εγγεγραμμένο στην Ομοσπονδία και θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από τη ΓΓΑ ενώ θα δοθεί βαρύτητα και στο τμήμα της Πάλης , το οποίο έχει την ειδική αθλητική της ΓΓΑ αλλά  αντιμετωπίζει το  πρόβλημα της έλλειψης κατάλληλων αθλητικών χώρων.

Οι αθλητές-τριες των δύο τμημάτων προπονούνται στο 8ο αλλά αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων  Δωροθέα προκειμένου να δοθεί , εάν υπάρχει , μεγαλύτερος χώρος όπου θα είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι δεξιότητες των αθλητών και αθλητριών , υπό τη καθοδήγηση του Σωτήρη Τσόχα , εξειδικευμένου διπλωματούχου προπονητή αυτών των αθλημάτων , τα οποία είναι Ολυμπιακά αθλήματα.

Εν κατακλείδι η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 το θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και αυτών των τμημάτων , στα πλαίσια των συνεχών  προσπαθειών της που κατατάσσουν (με βάση της ειδικές αθλητικές αναγνωρίσεις της ΓΓΑ) τον Σύλλογο στη κορυφή των αθλητικών Συλλόγων της Μαγνησίας τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά .

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το από όλους τους αθλητές-τριες  και τον προπονητή των τμημάτων Τζούντο και Πάλης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση