Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συνάντηση διοίκησης Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα τζούντο
Συνάντηση διοίκησης Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα τζούντο

Συνάντηση διοίκησης Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα τζούντο

Συνάντηση αντιπροσωπείας της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , αποτελούμενης από τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα , το γεν. γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και το μέλος Αλέκο Μεταφτσή , με τον προπονητή των τμημάτων του Τζούντο και της Πάλης , Σωτήρη Τσόχα , πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 , στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων της διοίκησης για την ενημέρωση γύρω από τη πορεία των τμημάτων αλλά και για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους ενόψει της νέας χρονιάς .

Το Τμήμα του Τζούντο είναι εγγεγραμμένο στην Ομοσπονδία και θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από τη ΓΓΑ ενώ θα δοθεί βαρύτητα και στο τμήμα της Πάλης , το οποίο έχει την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ αλλά  αντιμετωπίζει το  πρόβλημα της έλλειψης κατάλληλων αθλητικών χώρων.

Οι αθλητές-τριες των δύο τμημάτων προπονούνται στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου αλλά αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη προκειμένου να δοθεί , εάν υπάρχει , μεγαλύτερος χώρος όπου θα είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι δεξιότητες των αθλητών και αθλητριών , υπό τη καθοδήγηση του Σωτήρη Τσόχα , εξειδικευμένου διπλωματούχου προπονητή αυτών των αθλημάτων , τα οποία είναι Ολυμπιακά αθλήματα.

Εν κατακλείδι η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 το 2021 θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και προβολή αυτών των τμημάτων , στα πλαίσια των συνεχών  προσπαθειών της που κατατάσσουν (με βάση της ειδικές αθλητικές αναγνωρίσεις της ΓΓΑ) τον Σύλλογο στη κορυφή των αθλητικών Συλλόγων της Μαγνησίας τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά .

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2021 από όλους τους αθλητές-τριες  και τον προπονητή των τμημάτων Τζούντο και Πάλης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε καμινάδα τζακιού στη Ν. Ιωνία - https://t.co/fiMYJKUoO1 -

  • Γιατί ανησυχούν τους επιστήμονες οι μεταλλάξεις - https://t.co/N5d5PpJ6GT -

  • Όλα τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα - https://t.co/qaNAEFH3MC -

"Αλιεύοντας" την είδηση