Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση Δ.Ε. μπάσκετ με το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου
Συνάντηση Δ.Ε. μπάσκετ με το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Συνάντηση Δ.Ε. μπάσκετ με το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Την Πέμπτη 5/7/, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Α.Σ 1937, ς της Διοικούσας Επιτροπής της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, με την νεοεκλεγείσα διοίκηση του Συλλόγου.

Από την πλευρά της Δ.Ε. έδωσαν το παρόν οι  Ρούμπος Νικ., Μυριτζής Αντ. και Γιαννίκος Σπ., ενώ από την πλευρά της διοίκησης, ο πρόεδρος  Τσεκούρας Νικ, ο αρόεδρος Κυριακόπουλος Κυρ. και τα μέλη  Μεταφτσής Άλ. και Σακελλαρίου Βασ .

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, με αντικείμενο τους στόχους, την πορεία και την του τμήματος, επικαιροποιήθηκε, η συνέχιση της συνς της διοικούσας ς, με την διοίκηση του Συλλόγου, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συμφωνίας.

Με την ευκαιρία της ανάδειξης της νέας Διοίκησης και της συγκρότησης σε Σώμα, η Δ.Ε εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στο νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της ομάδας  και στους χορηγούς , εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για το ενδιαφέρον τους και τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται, μέσα στις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί και να εδραιωθεί η ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες Καλαθοσφαίρισης και ζητούν τη συνέχιση της ενίσχυσης της ομάδας και στη νέα αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία για την οποία, ξεκινά τη Δευτέρα 9 Αυγούστου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση