Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συνάντηση Δ.Ε. μπάσκετ με το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου
Συνάντηση Δ.Ε. μπάσκετ με το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Συνάντηση Δ.Ε. μπάσκετ με το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Την Πέμπτη 5/7/, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Α.Σ Βόλου 1937, συνάντηση εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, με την νεοεκλεγείσα του Συλλόγου.

Από την πλευρά της Δ.Ε. έδωσαν το παρόν οι  Ρούμπος Νικ., Μυριτζής Αντ. και Γιαννίκος Σπ., ενώ από την πλευρά της διοίκησης, ο πρόεδρος  Τσεκούρας Νικ, ο αντιπρόεδρος Κυριακόπουλος Κυρ. και τα μέλη  Μεταφτσής Άλ. και Σακελλαρίου Βασ .

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, με αντικείμενο τους στόχους, την και την του τμήματος, επικαιροποιήθηκε, η συνέχιση της συνεργασίας της διοικούσας επιτροπής, με την του Συλλόγου, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συμφωνίας.

Με την ευκαιρία της ανάδειξης της νέας Διοίκησης και της συγκρότησης σε Σώμα, η Δ.Ε εύχεται καλή και δημιουργική στο νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της ομάδας  και στους χορηγούς , εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για το ενδιαφέρον τους και τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται, μέσα στις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί και να εδραιωθεί η ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες Καλαθοσφαίρισης και ζητούν τη συνέχιση της ενίσχυσης της ομάδας και στη νέα αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία για την οποία, ξεκινά τη Δευτέρα 9 Αυγούστου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θετικός ο υπ. Εθνικής Άμυνας στην κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των 304 ΠΕΒ και ΚΑΑΥ στο Μαλάκι… - https://t.co/xBYQgg8oKY -

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση