Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου-Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για την αναβάθμιση της ανάβασης Πορταριάς
Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου-Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για την αναβάθμιση της ανάβασης Πορταριάς

Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου-Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για την αναβάθμιση της ανάβασης Πορταριάς

 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού  Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου   Γιώργο Μπέτα, πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό  Χρήστος Τριαντόπουλος, με αντικείμενο την αναβάθμιση του αγώνα ανάβασης στην Πορταριά, στο ευρύτερο πλαίσιο της ς του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, και αναλύθηκαν οι περαιτέρω ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε σχετικά με τη : «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ιστορικού αγώνα, την ανάβαση της Πορταριάς του Πηλίου, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας, που υλοποιούμε με συνέπεια από πέρσι, με αιχμή του δόρατος το EKO AcropolisRally και την παγκόσμια απήχησή του. Για να πολλαπλασιάζουμε διαρκώς τα εθνικά οφέλη, τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και τη διεθνή εικόνα της χώρας μας. Η του Motorsport μεγαλώνει κάθε μέρα!»
Από την πλευρά του, ο  Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική στο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Λευτέρη Αυγενάκη, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου ,  Γιώργο Μπέτα, συζητήσαμε και αναλύσαμε εκτενώς το ενδεχόμενο της αναβάθμισης του αγώνα ανάβασης στη Πορταριά του Πηλίου, στο πλαίσιο της μεγάλης αναβάθμισης και ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού -με διεθνή εμβέλεια-, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε η βάση της ς και τα επόμενα βήματα ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα – με πολλαπλά οφέλη για το και τον Βόλο. Και αυτή η θα συνεχιστεί την επόμενη περίοδο. Θερμές ευχαριστίες στον Υφυπουργό».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση