Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση αύριο του Άνθιμου Γαζή στις Αλυκές
Συνάντηση αύριο του Άνθιμου Γαζή στις Αλυκές

Συνάντηση αύριο του Άνθιμου Γαζή στις Αλυκές

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου Άνθιμος , με επικεφαλής τον πρόεδρο Σουίπα Δημήτριο καλεί τους στην πρώτη φετινή αύριο Παρασκευή 26/8/16 και 19.30 στο κέντρο ‘MARKIZ' στις Αλυκές.

Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φετινή για γνωριμία με το νέο Δ.Σ., θα ακολουθήσει ανάλυση των φετινών στόχων (εντός και εκτός γηπέδου) από τον προπονητή Κουρούπη Παναγιώτη (που ανανέωσε την συνεργασία του για 3η σερί σεζόν) και τον γεν. αρχηγό Παπαδή Αθανάσιο ενώ θα μοιραστεί πρόγραμμα προπονήσεων και αθλητικό υλικό.

Επίσης θα παρουσιαστούν όλοι οι που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον πηλιορείτικο σύλλογο καθώς και οι 6 πρώτες .

Ο σύλλογος νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για την πολυετή τους προσφορά τους αθλητές Κουτσουνίδη Αθανάσιο και Αγγέλη Σωτήρη, οι οποίοι θα συνεχίσουν αλλού την ποδοσφαιρική τους καριέρα καθώς και τους Περατζάκη Σπυρίδων και Μάργαρη Στέφανο που για επαγγελματικούς λόγους αφήνουν το σύλλογο αφού θα μετακομίσουν σε άλλες . Τους ευχόμαστε καλή τύχη και Εις το επανιδείν..

Τέλος, ο σύλλογος θα τιμηθεί από την ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στις 12/9/16 κατά την διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων για την κατάκτηση (από αυτόν τον προπονητή και από αυτούς τους παίχτες) κατά την περσινή σεζόν του ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΗΘΟΥΣ (καμία κάρτα σε όλο το πρωτάθλημα) που ισοδυναμεί με 20..30..40 ή και 50 ΠΡΩΤΑΘΛΗΑ ΜΑΖΙ..

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση