Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την αντιπεριφερειάρχη  Δωροθέα Κολυνδρίνη
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την αντιπεριφερειάρχη  Δωροθέα Κολυνδρίνη

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την αντιπεριφερειάρχη  Δωροθέα Κολυνδρίνη

Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 αποτελούμενη από τον γεν. γραμματέα Μουρτζίνο Δημήτριο και τον υπεύθυνο Δημ.Σχέσεων Κυριάκο Κυριακόπουλο συναντήθηκε κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη  επί θεμάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας που ενδιαφέρουν άμεσα τον Σύλλογο .

Οι εκπρόσωποι του  ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  έθεσαν στην αντιπεριφερειάρχη μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Σύλλογο αλλά και θέματα που απασχολούν όλα τα Αθλητικά Σωματεία.

Το θέμα, βέβαια, που κυριάρχησε στην συζήτηση και αφορά άμεσα τον Σύλλογο είναι η ανακατασκευή του γηπέδου του που αποτελεί την παραδοσιακή έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος  και η ενημέρωση του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για την εξέλιξη του θέματος της χρηματοδότησης του από την περιφέρεια.

Η κ. Κολυνδρίνη   έκανε γνωστό ότι η του έργου με το των 250.000 ευρώ  ή και παραπάνω αν χρειαστεί έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι σε ισχύ και θα διατεθεί όταν ο Δήμος Βόλου καταθέσει μελέτη έργου με εξασφαλισμένη την συνολική του έργου αναβάθμισης του ΕΑΚ.

Στο  σημαντικό θέμα της συμβολής της Περιφέρειας στην ανάπτυξη των υποδομών των τμημάτων των Ερασιτεχνικών Σωματείων  μέσω εκδηλώσεων η αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα σταθούν αρωγοί και σύμβουλοι, όπως κάνουν πάντα, για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο που έχει συμμετοχή και παράδοση στην αθλητική της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση