Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συμβόλαια ποδοσφαιριστών ανανέωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Συμβόλαια ποδοσφαιριστών ανανέωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Συμβόλαια ποδοσφαιριστών ανανέωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Η νκοινώνει την ανανέωση της ς της για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Νίκο Μπουτζίκο, Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα και Στάθη Βασιλούδη.

Ο Στάθης Ρόκας (18/09/1984) παραμένει στην ερυθρόλευκη οικογένεια για τρίτη σεζόν ως πρώτος αρχηγός της ομάδας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ατρόμητο Αθηνών την περίοδο 2002-2003, για να παίξει σε Ιωνικό, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, πριν έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2010-2011, όταν και η ομάδα βρίσκονταν στη Super League, καταγράφοντας 30 συμμετοχές. Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος είχε προλάβει να λάβει μέρος με τον Ολυμπιακό Βόλου και στους 4 για το Κύπελλο UΕFA, με τη Ραντ Βελιγραδίου και τη Ντιφερντάνζ.

Στη συνέχεια, έπαιξε για δύο σεζόν στον Πανιώνιο πριν ξαναβρεθεί στον Βόλο, αγωνιζόμενος και στη Β' Εθνική με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2013-14, 2014-15. Το ποδοσφαιρικό ταξίδι για τον αριστεροπόδαρο μέσο από την Μαγούλα Αττικής συνεχίστηκε στην Παναχαϊκή, τον Πανελευσινιακό, ενώ το πρώτο μισό της σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στον Φωστήρα.

Ο Στάθης επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου τον Ιανουάριο του 2018 και συνεχίζει για τρίτη χρονιά να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

Μετά από ένα γεμάτο πρωτάθλημα και έχοντας προσφέρει τα μέγιστα την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Μπουτζίκος παραμένει για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας ως δεύτερος αρχηγός.

Ο Νίκος Μπουτζίκος (6/9/1989) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό το 2007 και από τότε αγωνίστηκε σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, Αγροτικό Αστέρα και Παναχαϊκή.

Με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε και τις σεζόν 2014-2016 έχοντας 31 συμμετοχές ενώ πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου έπαιξε σε 20 παιχνίδια “γράφοντας” 1750 λεπτά ενώ στην καριέρα του είναι μια συμμετοχή πριν το 200.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης (26/8/1994) είναι και αυτός γνώριμος και ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στην οποία επέστρεψε το 2018 και από τότε παραμένει πιστός στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Έχοντας κάνει μια εξαιρετική περσινή σεζόν η αποφάσισε την παραμονή του και φέτος στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα για δύο σεζόν, 2014 – 2016, τόσο στην K20 όσο και στην 1η ομάδα στο πρωτάθλημα της πραγματοποιώντας συνολικά 25 συμμετοχές και επιτυγχάνοντας 3 γκολ. Έχει παίξει επίσης στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, στον .Σ. Αλμυρού και τη Νίκη Βόλου ενώ από το 2018 αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Ο Κλεβί Κόλα (31/12/1992) προέρχεται από την ομάδα του Μαγνησιακού, ενώ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Στο παρελθόν έχει παίξει στο πρωτάθλημα της ' Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ από το 2018 αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για το πάθος του και τη δυναμική του και είναι σίγουρο πως με την παραμονή του θα προσφέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων.

Ο Στάθης Βασιλούδης αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του περασμένου Ιανουαρίου ωστόσο με τις συμμετοχές του κατάφερε να δείξει εξαιρετικά δείγματα παιχνιδιού και να πείσει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος πως μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Στάθης Βασιλούδης (23/2/1996) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Κρήνης Θεσσαλονίκης κι έπειτα μετείχε στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως έγινε επαγγελματίας στον Παναιτωλικό, στο ρόστερ του οποίου μετείχε για τέσσερα χρόνια μετρώντας 40 συμμετοχές στην Super League και το Κύπελλο Ελλάδας. Από τον Παναιτωλικό πήγε στην Κέρκυρα όπου και έπαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες στα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση