Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συμμετοχή του τμήματος Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ
Συμμετοχή του τμήματος Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ

Συμμετοχή του τμήματος Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ

 

Με μεγάλη επιτυχί διεξήχθησν στην πόλη μας την 19 Μαΐου  στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ οι Τζούντο ΡΑΝΤΟΡΙ ΚΑΠ που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Τζούντο ς.

Στην διοργάνωση συμμετείχε πλήθος αθλητών του Τζούντο από τον Βόλο και από άλλες . Το τμήμα Τζούντο του  ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκπροσωπήθηκε σε αυτή την γιορτή του αθλήματος από τον προπονητή Τσόχα Σωτήρη και τους νεαρούς   Νίτα Ευάγγελο , Δίκητο Κωνσταντίνο και Φράγκο Χαράλαμπο οι οποίοι και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Ο Νίτας Ε. κατετάγη δεύτερος και οι Φράγκος Χαρ, Δίκητος Κ. κατετάγησαν τρίτοι.

Ο στόχος και αυτής της συμμετοχής του τμήματος Τζούντο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  ήταν η απόκτηση εμπειρίας μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους και η ενδυνάμωση της σχέσης τους με το άθλημα.

Το τμήμα Τζούντο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε  δραστηριότητες και αγώνες που θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών  και θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις για το άθλημα αξιοποιώντας τις τεχνικές που διδάσκονται  στις προπονήσεις που διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου στο 8ο  καθημερινά από τις 18οο-21οο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση