Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συμμετοχή του τμήματος Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ
Συμμετοχή του τμήματος Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ

Συμμετοχή του τμήματος Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στην πόλη μας την Κυριακή 19 Μαΐου  στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ οι αγώνες Τζούντο ΡΑΝΤΟΡΙ ΚΑΠ που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας.

Στην διοργάνωση συμμετείχε πλήθος αθλητών του Τζούντο από τον Βόλο και από άλλες πόλεις. Το τμήμα Τζούντο του  ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκπροσωπήθηκε σε αυτή την γιορτή του αθλήματος από τον προπονητή Τσόχα Σωτήρη και τους νεαρούς αθλητές  Νίτα Ευάγγελο , Δίκητο Κωνσταντίνο και Φράγκο Χαράλαμπο οι οποίοι και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Ο Νίτας Ε. κατετάγη δεύτερος και οι Φράγκος Χαρ, Δίκητος Κ. κατετάγησαν τρίτοι.

Ο στόχος και αυτής της συμμετοχής του τμήματος Τζούντο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  ήταν η απόκτηση εμπειρίας μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους αθλητές και η ενδυνάμωση της σχέσης τους με το άθλημα.

Το τμήμα Τζούντο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε  δραστηριότητες και αγώνες που θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών  και θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις για το άθλημα αξιοποιώντας τις τεχνικές που διδάσκονται  στις προπονήσεις που διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου στο 8ο  Γυμνάσιο καθημερινά από τις 18οο-21οο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση