Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συμμετοχή του σκακιστικού τμήματος του Α.Σ. Φοίνικα Bόλου στα Π.Ο.Α. 2017 Θεσσαλίας
Συμμετοχή του σκακιστικού τμήματος του Α.Σ. Φοίνικα Bόλου στα Π.Ο.Α. 2017 Θεσσαλίας

Συμμετοχή του σκακιστικού τμήματος του Α.Σ. Φοίνικα Bόλου στα Π.Ο.Α. 2017 Θεσσαλίας

Ο Α.Σ. ΦΟΙΝΙ ΒΟΛΟΥ γι δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θ πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι με τη συμμετοχή του στους Π.Ο.Α. 2017 που διοργανώνονται στη Θεσσαλία από την Τ..Σ.Θ. και φυσικά την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (.Ο.) ευελπιστώντας σε μια ακόμη καλύτερη από την περσινή παρθενική του και άκρως επιτυχημένη παρουσία, όπου κατέλαβε την 3η θέση σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Η φετινή προσπάθεια ξεκινάει από τη ς, όπου στις 29-1-2017 η ομάδα του Φοίνικα θα αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική τον τοπικό σκακιστικό σύλλογο. Η κάθε ομάδα θα παραστεί με 10μελη σύνθεση στις σκακιέρες (4 γενικές, 1 γυναικεία, 2 εφηβικές κοριτσιών και 3 εφηβικές αγοριών).

Η τελική νικήτρια ομάδα, που θα αναδειχτεί από μονές ανα μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στα Π.Ο.Α. 2017 Θεσσαλίας, αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας.

Εν τω μεταξύ τα μαθήματα σκάκι στο Φοίνικα Βόλου συνεχίζονται κανονικά με 2 γκρουπ κάθε Σάββατο.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Κύπρου με Ολυμπιονίκη Αγνώντα 6) και στο τηλ. 24210 46955.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση