Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συμμετοχή της Σ.Ε. Βόλου στο 49ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα και στο Final 8 του 40ου Κυπέλλου Ελλάδος
Συμμετοχή της Σ.Ε. Βόλου στο 49ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα και στο Final 8 του 40ου Κυπέλλου Ελλάδος

Συμμετοχή της Σ.Ε. Βόλου στο 49ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα και στο Final 8 του 40ου Κυπέλλου Ελλάδος

Διπλή συμμετοχή των ομάδων της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου στις διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας όπως είναι το 49ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α ς 2022 και το Final 8 του 40ου Πανελλήνιου Ομαδικού Κυπέλλου που ξεκινάνε την Παρασκευή 12 Αυγούστου και την Πέμπτη 18 Αυγούστου αντίστοιχα.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο PORTO PALLAS της ς και θα αναμετρηθούν 33 ομάδες των 10 μελών εκάστη σε 7 γύρους.

Στον πρώτο της αγώνα η ομάδα της ΣΕ Βόλου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΣΟ Πολυγύρου.

Για το κύπελλο η τετραμελής ομάδα της ΣΕ Βόλου θα αντιμετωπίσει την ΕΣ ς σε αγώνα νοκ-αουτ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο σύλλογος θα αγωνιστεί στην Α' (η προηγούμενη ήταν το ) και η πρώτη στο Final 8 του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι σκακιστές που θα αγωνιστούν είναι οι παρακάτω: Αγγελής Μιχάλης, (ΟΜ), Χατζηπολίτης Γεώργιος (ΥΜ), Κορώνας Βασίλειος, Doncea Vladimir (ΙΜ), Scripcaru GeorgeDaniel (FM), Χριστοδουλοπούλου Αντωνία, Σταθάκη Αικατερίνη, Παπουτσά Μαρία, Θεοχαροπούλου Χριστίνα, Κουκουβίνος Βίκτορας, Πράσινος Γεώργιος και Κούντριας Κοσμάς, με αρχηγό ομάδας τον Καρανικόλα Θεόδωρο.

Οι δυο αυτές συμμετοχές είναι σίγουρα δυσκολες για τους σκακιστές της ομάδας μας αλλά η ευκαιρία είναι συγχρόνως εξαιρετική αφού θα βρεθούν σε δυο υψηλού επιπέδου σκακιστικά γεγονότα.

Η της ΣΕ Βόλου ευχεται καλά αποτελέσματα στην ομάδα και στους σκακιστές της.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριότητα του συλλόγου μπορείτε να δείτε στο fb

https://www.facebook.com/sevolou και στην του, www.voloschess.com

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση