Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συμμετοχή Σταύρου Πετμεζά στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Βέλγιο
Συμμετοχή Σταύρου Πετμεζά στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Βέλγιο

Συμμετοχή Σταύρου Πετμεζά στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Βέλγιο

 

 

Κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης από τον αντιπρόεδρο και συνιδριτή της WORLD KOBUDO FEDERATION (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών)  Hansi (8 Dan) Allain Sailly, ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας στου συστήματος DRCS στο Βόλο (Α.Σ “ΩΡΙΩΝΑΣ”) θα παρεβρεθεί και θα εκπαιδεύσει ως εισηγητής αυτοάμυνας στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών (EUROBUDO FESTIVAL) στην πόλη OOSTMALLE (προάστιο της Αμβέρσας) στο στις 17,18 και 19 Μαϊου 2019.

Inline image

 

Η παραπάνω πρόσκληση είναι ιδιαίτερα τιμιτική για τον ίδιο αλλά και την χώρα μας καθώς είναι ένας από του 2 που θα συμμετάσχουν ανάμεσα σε 21 δασκάλους πολεμικών τεχνών από όλη την υφήλιο (Αμερική, , Ασία).

Επίσης το σύστημα DRCS (Directive Reactive Controlling Sytem) είναι το μοναδικό Ελληνικό σύστημα αυτοάμυνας (Ιδρυτής  – Αρχηγός του είναι ο κος Τουρτίδης Ευθύμιος) που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Ο κ. Πετμεζάς θα εκπροσωπήσει επίσης την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α) μαζί με τον πρόεδρό της  Κοσσυβάκη Μιχαήλ (Master) κατόπιν πρότασης του οποίου πραγματοποιήθηκε η παραπάνω πρόσκληση.

Η συμμετοχή αυτή είναι συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της προηγούμενης περιόδου του ως εισηγητή σε αριθμό σεμιναρίων όπως το Αυτοάμυνας (, Μάϊος 2018), το Πανελλήνιο Συνέδριο και Διαγωνισμό Αυτοάμυνας (Αθήνα, Νοέμβριος 2018) και το International Acropolis Gathering (Αθήνα, Φεβρουάριος 2019).

Στην επιτυχή συμμετοχή συνέβαλλε ο Χορόζογλου Ιωάννης, διευθυντής Marketing – Manager του G.S TRAVEL ο οποίος βοήθησε για την αποστολή στο και ο οποίος είναι πάντα αρωγός και στηρίζει κάθε προσπάθεια προβολής της χώρας   και του αθλητισμού τόσο στο εσωτερικό, όσο και
στο .

Επίσης ο εκπαιδευτής του DRCS έχει ήδη δεχθεί πρόσκληση από τον Kyoshi (6 Dan) Roberto Juan να συμμετάσχει ως εισηγητής στο POWER BULL στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 22-28 Ιουλίου 2019.

Τα αντικείμενα που θα διδάξει ο Βολιώτης εκπαιδευτής είναι: άμυνα και αφοπλισμοί σε επιθέσεις από ένοπλο (με γκλομπ – – πιστόλι) και από άοπλο αντίπαλο, χρήση μαχαιριού και ραβδιού.

Το D.R.C.S. είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μοντέρνα και ρεαλιστικά συστήματα αυτοάμυνας. Είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας και έχει ψηφιστεί ως ένα από τα δέκα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα συστήματα αυτοάμυνας και κοντινής μάχης παγκοσμίως.

Απλές κινήσεις, απλές τεχνικές προσαρμοσμένες στον κάθε σωματότυπο και σε κάθε απαίτηση. Είναι εύκολο, γρήγορο στην εκμάθηση και κατανοητό.

Το D.R.C.S. εκτός από ιδανικό σύστημα αυτοάμυνας για πολίτες (άνδρες – γυναίκες – παιδιά), είναι ένα εξαιρετικό σύστημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Ιδιωτικές Υπηρεσίες Ασφαλείας και Φύλαξης.

Ο στόχος του δεν είναι να κάνει έναν αθλητή πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, αλλά ένα άτομο που ξέρει πώς να είναι υπεύθυνο για την προσωπική του ασφάλεια.

Στόχος του είναι να σας κάνει ασφαλή.

"Αλιεύοντας" την είδηση