Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συλλογή τροφίμων για απόρους από τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΕΟΔ
Συλλογή  τροφίμων για  απόρους από τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΕΟΔ

Συλλογή τροφίμων για απόρους από τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΕΟΔ

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανακοινώνει ότι πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα βρίσκεται αντιπροσωπεία εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.

Η δράση αυτή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων, θα πρέπει να αγκαλιαστεί με και αλληλεγγύη από όλους.

Για το λόγο αυτό, καλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει στους ανθρώπους αυτούς. Θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, παστεριωμένο γάλα κ.τ.λ.

Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα, αμέσως μετά το εκδοτήριο, όπου θα εξυπηρετούν όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για την πρωτοβουλία της και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός σε δράσεις, που αφορούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Για τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www. hrt-magnisias.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση