Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συγκρότηση της ομάδας U17 του Ολυμπιακού Βόλου
Συγκρότηση της ομάδας U17 του Ολυμπιακού Βόλου

Συγκρότηση της ομάδας U17 του Ολυμπιακού Βόλου

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 18οο   θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 (Παλαιά, οδός Λαχανά 38, πρώτος όροφος) συνάντηση των νέων ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την ομάδα Κ17 που  θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της περιόδου 2019-2020.

Έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2001 και νεότεροι.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους νέους  ποδοσφαιριστές θέλουν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα που θα αποτελεί τον προθάλαμο για την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την καταξίωσή τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές που έχουν τα τυπικά προσόντα που ορίζει ο νόμος και σύντομα θα ανακοινωθεί ο προπονητής και οι συνεργάτες του.

Η ομάδα της Κ-17 θα έχει άμεση σύνδεση με την ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και η πρόοδος της θα παρακολουθείται από τον προπονητή της και τους συνεργάτες του.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν τις δύο προηγούμενες περιόδους στον ΑΣ ΙΩΛΚΟΣ  ΒΟΛΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ με μεγάλη επιτυχία με προπονητή  Σταύρο Σταμπουλή θα αποτελέσουν την βάση της Κ17.

Καλούνται όλοι οι ήδη υπάρχοντες αθλητές αλλά και όσοι  επιθυμούν να συμμετάσχουν στην νέα αυτή ευκαιρία που τους δίνεται με την συγκρότηση της Κ17 να παραστούν  στην προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας.

Για περισσότερες  πληροφορίες στα τηλέφωνα  6979002709 και 6937441383 .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο - https://t.co/fYISCtqpAv -

  • Βαρύ κλίμα μετά την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα - https://t.co/YRP4CVIPJP -

  • Κορωνοϊός-Λάρισα: Κατέληξε μια 81χρονη, διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός - https://t.co/1HI6dMvuud -

"Αλιεύοντας" την είδηση