Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φιλάθλων της Νίκης για το ΝΠΣ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φιλάθλων της Νίκης για το ΝΠΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φιλάθλων της Νίκης για το ΝΠΣ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι της Νίκης και ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα των μελών του συνδέσμου και   συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από  το Δημαρχείο του , εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο γεγονός συμμετοχής του «Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ» στη ' Εθνική και όχι στη Β' ΕΠΣΘ.
Στη συγκέντρωση  αποφασίστηκε οι κινητοποιήσεις να κλιμακωθούν και κάθε βδομάδα να πραγματοποιείται συγκέντρωση, μέχρι να ανατραπεί η απόφαση αυτή με τη συμμετοχή περισσότερου κόσμου και φορέων.
Μάλιστα, το λόγο πήρε η Φωτεινή Κοκκινάκη που τόνισε την ανάγκη όλοι να είναι παρόντες στην κατάσταση αυτή.
Επισημαίνεται ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου κατά του « ΒΟΛΟΣ».
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του απέρριψε κατά πλειοψηφία (4-1) τις προσφυγές των σωματείων ΣΒ Η Νίκη και ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με τις οποίες ζητούσαν ακύρωση της απόφασης της ΠΔΕ/ΕΠΟ στις 24/7/2017 περί της εγκρίσεως αλλαγής της επωνυμίας του σωματείου ΜΑΣ Η Πύδνα Κίτρους σε Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος και μεταφοράς της έδρας από το Κίτρος της ΕΠΣ Πιερίας στο Βόλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας».
 Να σημειωθεί ότι κατά του και τη συμμετοχή  του στη Γ' Εθνική έχουν  ταχθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου και οι φίλαθλοί του.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση