Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας  
Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας   

Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας  

 

Σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό στίβου παρέδωσε ο Κώστας Αγοραστός σε συλλόγους της Θεσσαλίας που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα το αθλητικό υλικό που παραδόθηκε περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 τεμάχια 129 διαφορετικών ειδών σύγχρονου αθλητικού εξοπλισμού στίβου.

«Ο αθλητισμός σε περιόδους κρίσης όπως η σημερινή βοηθάει τα παιδιά και τις οικογένειές τους ώστε να γίνονται συνεργατικοί, ανταγωνιστικοί, υπάκουοι στους και ταυτόχρονα αποτελεσματικοί. Μαθαίνουμε μέσα από τον αθλητισμό να συνεργαζόμαστε, να σεβόμαστε τον καλύτερο και να προσπαθούμε να το φτάσουμε. Βοηθάμε τα σωματεία και τους στην προσπάθεια που κάνουν και τους παραδίδουμε σήμερα σύγχρονο και κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την διοίκηση του ΕΑK Λάρισας  με ένα έργο – σταθμό  για τον κλασικό αθλητισμό στη Λάρισα και τη Θεσσαλία  μετατρέπουμε το επόμενο διάστημα το Αλκαζάρ σε σύγχρονο Προπονητήριο -Προθερμαντήριο  και Κέντρο Στίβου, με δυνατότητα φιλοξενίας διοργανώσεων διεθνούς κύρους. Ενώ προχωράμε και άλλα τέτοιας σημασίας σε συνεργασία με τους Δήμους, τον και τα αθλητικά σωματεία σε Τρίκαλα και Καρδίτσα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές τόνισε : «Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την Περιφέρεια για την προσφορά αθλητικού υλικού που μας κάνει. Η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας όλες τις διοργανώσεις μας. Στη Θεσσαλία είμαστε όλοι ενωμένοι και είμαστε κοντά σας καθώς εκτός από τις διοργανώσεις που συμμετέχετε τα αθλητικά που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια είναι πάρα πολλά. Η καλή μας συνεργασία συνεχίζεται».

Τα σωματεία που παραδόθηκε ο είναι τα εξής: Γ.Σ. Βόλου, Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου, Α.Ο. , Α.Σ. Πελασγός, Α.Ε. Λάρισας 1964, Ε.Α. Πήγασος Λάρισας 1964, ΓΑΣ Τρικάλων «ο ΖΕΥΣ», Γ.Σ. Τρικάλων, ΓΕΑ Τρικάλων, ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας, Α.Σ. ΩΡΙΩ Καρδίτσας, Γ.Ε. Φθία Φαρσάλων.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/daZSDtU2Q_A

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση