Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός από την Περιφέρεια για συλλόγους της Θεσσαλίας
Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός από την Περιφέρεια για συλλόγους της Θεσσαλίας

Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός από την Περιφέρεια για συλλόγους της Θεσσαλίας

Με σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό στίβου ενισχύει η Θεσσαλίας 13 αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλίας που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για την προμήθεια 129 διαφορετικών ειδών σύγχρονου αθλητικού εξοπλισμού στίβου.

«Η στέκεται με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού» δηλώνει ο .

«Σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας καταγράψαμε τις ανάγκες των συλλόγων σε αθλητικό υλικό. Κοντά στα 1.000 τεμάχια 129 διαφορετικών ειδών διανέμονται άμεσα στους συλλόγους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Με στρατηγικό και προγραμματισμό, εκσυγχρονίζουμε αθλητικές εγκαταστάσεις παντού στη Θεσσαλία και βοηθάμε τα να αποκτήσουν τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής» προσθέτει ο .

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=I0Jtt15rC-4&ab_channel=pthessit

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση