Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Superleague, Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης
Superleague, Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 του Ολυμπιακού για την πέμπτη αγωνιστική της . Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες του Άλαν Πάρντιου να φτάνουν στην ανατροπή.

Ο προπονητής έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ, που ανακοινώθηκε πριν ημέρες, ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα του Κάρλος Κορμπεράν.

Με τη νίκη αυτή ο Άρης έφτασε τους 10 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση. Ο Ολυμπιακός έμεινε στους 8 βαθμούς και είναι έκτος.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 9' αλλά το σουτ του Εμβιλά ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό.

Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα στον Μασούρα που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουέστα. Ο Άρης απείλησε στο 18' αλλά σουτ του Ιτούρμπε δεν ήταν καλό.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στη μεγάλη ευκαιρία. Η άμυνα του Ολυμπιακού στεκόταν καλά και αντιμετώπιζε όλους του κινδύνους με .

Στο 37' ο ταμπό έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά θεωρήθηκε ως μη γενόμενη αφού ήταν εκτεθειμένος. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φάσεις ήταν ελάχιστες.

Στο 47' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ιτούρμπε έκανε ωραία προσπάθεια, έβγαλε κάθετη στον Γκρέι που σούταρε αλλά η προσπάθειά του καξε άουτ.

Ο Άρης επιχείρησε να απειλήσει με τον Μαντσίνι και τον Ιτούρμπε αλλά είχε θέμα στην τελική προσπάθεια. Στο 64' ο Μασούρας έκανε τη σέντρα, ο Χάμες δεν έπιασε καλά την μπάλα και η προσπάθειά του καξε άουτ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην ισοφάριση στο 76ο λεπτό. Ο ταμπό έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Μαντσίνι πρόλαβε τον Βατσλίκ που βγήκε εκτός περιοχής και πλάσαρε επιτυχημένα σε κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή τρία λεπτά αργότερα. Ο Μανού Γκαρθία έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Πάλμα σκόραρε.

Ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Άρη να φτάνει στη νίκη.

Παρελθόν ο Κορμπεράν 

Οι Πειραιώτες έλυσαν το συμβόλαιό τους με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος προπονητής ανέλαβε την 1η Αυγούστου και στις 18 Σεπτεμβρίου κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ήταν απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί αυτό, αφού δεν υπήρξε βελτίωση ούτε της εικόνας, ούτε των αποτελεσμάτων των ερυθρολεύκων .

Ο Ολυμπιακός αλλάζει δεύτερο προποννητή μέσα σε λίγους μήνες , μετά την απομάκρυνση του Μαρτίνς  και επικραερρος για το τιμόνι των ερυθρολεύκων είναι ο Γάλλος Λοράν Μπλάν.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση