Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Summer Course Shinkyokushinkai 2022
Summer Course Shinkyokushinkai 2022

Summer Course Shinkyokushinkai 2022

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στέφτηκε με  επιτυχία το “3ο Summer Course Shinkyokushinkai”που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Aγριάς «Ο Μαχητής» και η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου, (Aρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai) στο παραθαλάσσιο ”Βeach Bar Ballux” στο Καρνάγιο Κάτω Λεχωνίων το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουλίου.

Στο καλοκαιρινό μάθημα δίδαξε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης,  αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού shinkyokushinkai σε συνεργασία με  τον διευθύνοντα προπονητή της Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Sensei Κρίσιλα Ιωάννη και την τεχνική διευθύντρια της Ακαδημίας Sensei Κοσμίδου Βίκυ.

Οι αθλητές των δύο συλλόγων με τους γονείς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προπονητών και έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή υπαίθρια προπόνηση, ανεβάζοντας το τεχνικό τους επίπεδο και αποκτώντας πολλές εμπειρίες κλείνοντας ευχάριστα την προπονητική τους σεζόν.

Πριν αρχίσει το καλοκαιρινή μάθημα έγινε απονομή χρυσοκέντητης μαύρης ζώνης και διπλωμάτων 1ου Dan της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai Καράτε  (WKO) στην Ιατροπούλου Βάρβαρα που είχε προαχθεί επιτυχώς στις εξετάσεις βαθμών Dan στο χειμερινό 10th Greek Winter Camp Shinkyokushinkai.

Την απονομή έκαναν ο Shihan Κοσμίδης Γεωργός και Sensei Κρίσιλα Ιωάννη με την παρουσία της Sensei Κοσμίδου Βίκυς.

Στην συνέχεια όλοι μαζί εκτέλεσαν τις  βασικές τεχνικές ΚΙHΟΝ χτυπημάτων,λακτισμάτων και αποκρούσεων καθώς μετά τα τμήματα διαχωρίστηκαν σε παιδικά και εφηβικά/ενηλίκων εκτελώντας με τον Shihan Κοσμίδη Γιώργο υψηλόβαθμα ΚΑΤA και τεχνικές επαφής/αυτοάμυνας με τους Senpai .

Ο Sensei Κρίσιλας Γιάννης και Sensei Κοσμίδου Βίκυ με τους υπόλοιπους αθλητές δίδαξαν ,ΚΑΤΑ καθώς στο τέλος εκτέλεσαν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισορροπίας και συντονιστικής ικανότητας.

Σημαντική η βοήθεια της Sensei  Φιλιπόνη Μαρίας και των Senpai Σιούρα Βίκτωρα, Τζάλλα Μιχάλη, Αγαθουλέση Θεόδωρου ,Ιατροπούλου Κασσιανής, Ιατροπούλου Βαρβάρας , Χατζηγεωργίου Γιάννης , Τσακρί Ελεωνόρα ,Τσιάνος Γεώργιος.

To σεμινάριο προσφέρθηκε δωρεάν στους αθλητές των δύο Συλλόγων, μελών του Ελληνικού Shinkyokushinkai.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι αθλητές και εκπαιδευτές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την ερχόμενη χρόνια και όλοι μαζί βούτηξαν στην ζέστη θάλασσα των Κάτω Λεχωνίων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση