Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Summer camp θαλάσσιων σπορ της Νίκης Βόλου
Summer camp θαλάσσιων σπορ της Νίκης Βόλου

Summer camp θαλάσσιων σπορ της Νίκης Βόλου

Οι φίλοι του υγρού στοιχείο, έχουν την ευκαιρία μέσα στην αγκαλιά της Νίκης Βόλου, να μάθουν τα μυστικά των θαλάσσιων σπορ στο δικό τους «στέκι», στο SUP CAFÉ στις Αλυκές.

Ο Άρης Μπαλόκας και η Ζωή Μενδώνη οι «στηλοβάτες» και η ψυχή της επιχείρησης, στηρίζουν το summer camp του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και τους που διοργανώνει η International Beach Association σε συνεργασία με τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  για την έβδομη φετινή στάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Water Polo.

Σε που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιου Φάτση, του τεχνικού διευθυντή του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου Σωτήρη Καλογήρου και των υπευθύνων της επιχείρησης, τέθηκαν οι βάσεις για μακροχρόνια και πολυεπίπεδη συνεργασία.

Τόσο οι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach που θα πραγματοποιηθούν 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Βόλο, όσο και το summer camp της Νίκης Βόλου που θα ξεκινήσει από μέσα Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει κολύμβηση, water polo, beach volley, sup και ποδηλασία, θα διεξαχθούν στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από την τοπική επιχείρηση.

Το SUP CAFÉ, διαθέτει εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ όπως, σανίδες, ποδήλατα, σωσίβια κ.ά., ενώ μέσα στους επόμενους στόχους είναι η προμήθεια wind και κανό.

Είναι executive member του BLUE POWER CLUB της Νίκης Βόλου και κέντρο διανομής καρτών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδότηση ενέργειας σε εμπορικούς καταναλωτές και επαγγελματίες #Επιδότησηενέργειας - https://t.co/MJ7b6ffKBF -

  • Σχηματισμός δικογραφίας κατά δύο γυναικών και άγνωστου για απάτη #απάτημέσωδιαδικτύου - https://t.co/IcK5UNe5AS -

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

"Αλιεύοντας" την είδηση