Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Summer Camp Shinkyokushinkai στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου
Summer Camp Shinkyokushinkai στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Summer Camp Shinkyokushinkai στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Το 24ο Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2022 διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά  από την Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai από τις 30 Ιουνίου έως την 4 Ιουλίου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.
 Στο εν λόγω σεμινάριο θα διδάξουν o αρχηγός εκπρόσωπος του  Ελληνικού Shinkyokushinkai και Branch Chief WKO Shihan Γιώργος Κοσμίδης  και ο Branch Chief WKO Shihan Οτάριο Μελικιάδης.
 Η κορυφαία αυτή καλοκαιρινή διοργάνωση της Ένωσης του  Ελληνικού Shinkyokushinkai, η οποία συγκαταλέγεται στα καλύτερα summer camp παγκοσμίως,  πραγματοποιείται με συνδιοργανωτή  την  Περιφέρεια ς, την και Β. Σποράδων και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας .
Οι θα γίνονται τις πρωινές ώρες 07.00-08.30 π.μ. στην πανέμορφη του Παπά Νερό,  ενώ οι απογευματινές ώρες 19.00-20.30  στο του Παπά Νερό.
Η Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai ευχαριστεί θερμά την αντιπεριφερειαρχη Ν. ς  Κολυνδρίνη Δωροθέα για την πολύτιμη στήριξή της στη διοργάνωση του Summer Camp.
Eπίσης,ευχαριστεί τον  Μπασματζίδη Νικόλαο για την ευγενική δωρεάν παραχώρηση  του χώρου  του για τις απογευματινές και για τις εξετάσεις των αθλητών που θα πραγματοποιήθουν την τελευταία μέρα του σεμιναρίου, τα αδέλφια Καραουλάνη Βασίλη και Δήμητρα,  καθώς και αντιδήμαρχο Ζς  Απόστολο Σουλδάτo.
Την επιμέλεια και οργάνωση του Summer Camp ανέλαβε η Sensei Βίκυ Κοσμίδου,με τη σημαντική βοήθεια της senpai Καρολίνας Κακαζιάννη, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του αρχηγούεκπροσώπου  Γιώργου Κοσμίδη.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση