Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στρώμα και υλικά για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Στρώμα και υλικά για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Στρώμα και υλικά για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Με στόχο την εξέλιξη του τμήματος αλλά και την βελτίωση συνθηκών προπόνησης των αθλητών κι αθλητριών, το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», προχώρησε στην προμήθεια, ειδικού εγκεκριμένου στρώματος, στυλοβατών και γι’ ακόμη μία φορά όπως πολλές φορές στο παρελθόν προπονητικών και παδαγωγικών υλικών για τις ανάγκες του τμήματος.

Να σημειωθεί ότι, η προμήθεια των συγκεκριμένων υλικών αποτελεί επίτευγμα του τμήματος, μέσω της ορθής οικονομικής διαχείρισης που γίνεται και του σωστού προγραμματισμού και δεν συνδέεται με τα υλικά που προμήθευσε το Πανθεσσαλικό Στάδιο η εταιρεία Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» τα τελευταία χρόνια καταγράφει μεγάλη δυναμική και ως εκ τούτου οι ανάγκες είναι αυξημένες και στο μέλλον θα συνεχιστούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βουλή: Δεκτό το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ - https://t.co/jhoHUObupv -

  • Επαφές Μητσοτάκη με Ευρωπαίους αξιωματούχους: «Η Ε.Ε. θα εκφράσει τις ελληνικές θέσεις στη Διάσκεψη του Βερολίνου»… - https://t.co/VYiqU12N1P -

  • Ολοκλήρωση διαδικασιών δημοπράτησης του έργου εγκατάστασης νέου συστήματος ψύξης – θέρμανσης στον  ι.ν. Αγίων Κωνστ… - https://t.co/5pmg7Cuml4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση