Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Στους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Στους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 αυτή την φορά σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.

Ο έλαβε ειδοποίηση από την υπηρεσία μητρώου της .Γ. Αθλητισμού ότι εγκρίθηκε η αίτηση του για το έτος 2022.

Ο ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ με επτά τμήματα που έχουν την ειδική αθλητική κατατάσσεται στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας από πλευράς αριθμού τμημάτων αλλά και ποικιλίας αθλημάτων.

Τα επτά τμήματα που έχουν ειδική αθλητική είναι: Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση. Πετοσφαίριση , Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση. Άρση Βαρών και Τζούντο.

Η εγγραφή στο είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ γιατί όπως έχει ενημερώσει η Γ.Γ. Αθλητισμού και οι Ομοσπονδίες των αθλημάτων από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει ο νέος αθλητικός νόμος,  με οι που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα οικεία πρωταθλήματα, δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θα λάβουν την ετήσια οικονομική ενίσχυση που χορηγεί η Πολιτεία.

Διακοπή συνομιλιών με  Γιάννη Νταόπουλο

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 γνωρίζει στους φιλάθλους της ομάδας τα παρακάτω: Μετά την μη έμπρακτη συμμετοχή του   Γιάννη Νταόπουλου στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού  τμήματος,παρά την εκ δηλωθείσα από τον ίδιο επιθυμία, η συζήτηση μαζί του επί του θέματος θεωρείται ως μη γενόμενη.

Ευχόμαστε στον κ. Νταόπουλο καλή συνέχεια στην πορεία του ως αθλητικού παράγοντα.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι η του Συλλόγου αντλείται από τον κόσμο του.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας ,  η οποία θα συνεχίσει την ιστορική της πορεία ανεξάρτητα των προσωρινών εμποδίων και δυσκολιών που παρουσιάζονται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση