Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος η Σ.Ε. Βόλου
Στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος η Σ.Ε. Βόλου

Στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος η Σ.Ε. Βόλου

Το βήμα υπέρβασης έκανε η ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου στην Κυριακάτικη υβριδική συνάντηση (19/06) με την αξιόμαχη ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η συνάντηση έληξε ισόπαλη αλλά οι νίκες στις δύο πρώτες σκακιέρες έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα της Σ.Ε. Βόλου.

Η ομάδα, με τους Αγγελή Μιχάλη (ομοσπονδιακό μαιτρ – ελο 2119), Χατζηπολίτη Γιώργο (υποψήφιο μαιτρ-ελο 1769), Κορώνα Βασίλη (πρόεδρο του συλλόγου – ελο 1779) και ενισχυμένη με τον Ιnternational Μaster, Vladimir Doncea (ελο 2342) στη σύνθεσή της, κατόρθωσε να πάρει τις νίκες στις δύο σημαντικότερες σκακιέρες με τους Αγγελή και Doncea και να ηττηθεί στην 3η και 4η .

Οι τέσσερις παρτίδες έληξαν σχεδόν ταυτόχρονα με το αποτέλεσμα να ξεκινάει αρνητικά για την ομάδα αλλά η σταθερή υπεροχή στις δυο πρώτες σκακιέρες δεν απειλήθηκε και έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι αντίπαλοι κατά σειρά ς ήταν οι: 1. Κόρμας Γ. (ελο 2071), 2. Γεωργανάς Π. (ελο 2018), 3. Κυριακόπουλος Αντ. (ελο 1835) και 4. Χαραρής Γ. (ελο 1987).

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Μαρία Χαραλαμπίδου Α κατηγορίας της ΕΣΣΝΘΧ.

Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Β. Κορώνας, που μαζί με τον Θ. Καρανικόλα, επιμελήθηκαν τη σύνθεση της ομάδας.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε σε αίθουσα του Οικονομικού τμήματος του Θεσσαλίας , το οποίο η διοίκηση της ΣΕ Βόλου ευχαριστεί.

Οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση των 8 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, 18 και 19 Αυγούστου είναι: ΣΟ Καβάλας, ΣΟ Ν. Φιλαδέλφειας, Ευβοϊκή ΕΣ, ΙΠΠΟΤΗΣ Ρόδου, ΕΣ Θεσσαλονίκης, ΝΕ Πατρών και ΣΑ Χανίων.

Τα όλων των συναντήσεων μπορείτε να τα δείτε στο λινκ:

https://chess-results.com/tnr649679.aspx?lan=19&art=2

Περισσότερες πληροφορίες,

στο facebook του συλλόγου: https://www.facebook.com/sevolou

και στην ιστοσελίδα του: sites.google.com/site/sevolou

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση