Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Λίβερπουλ και Σεβίλλη
Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Λίβερπουλ και Σεβίλλη

Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Λίβερπουλ και Σεβίλλη

Η είνι η ομάδ που θα επιχειρήσει στις 18 Μαΐου να «γκρεμίσει» το όνειρο της Σεβίλλης για τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του .

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, παρά το γεγονός ότι είχαν ηττηθεί από τη Βιγιαρεάλ στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, επικρατώντας το βράδυ της Πέμπτης με 3-0 στο «Ανφιλντ».

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 7' με αυτογκόλ του Σοριάνο και έφτασαν σε σκορ πρόκρισης στο 63ο λεπτό με τον τάνιελ Στάριτζ. Η Βιγιαρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες στο 71' λόγω ς του Βίκτορ Ρούιθ και το σκορ έκλεισε εννέα λεπτά πριν το φινάλε ο Ανταμ Λαλάνα, στέλνοντας την ομάδα του Merseyside σε ευρωπαϊκό τελικό ξανά μετά από 9 χρόνια.

Στην , η Σεβίλλη είχε ελαφρύ προβάδισμα μετά το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στο τόνετσκ και έφτασε δίκαια στη νίκη με 3-1. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προηγήθηκε με τον Γκαμεϊρό στο ένατο λεπτό, με τους φιλοξενούμε να ισοφαρίζουν ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα με τον Εντουάρντο.

Ωστόσο, η επανάληψη ανήκε στους γηπεδούχους, που πήραν προβάδισμα και πάλι με τον Γάλλο στράικερ στο 47' και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με τον  Φερέιρα στο 59'.

Ο της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο «St. Jacobs Park» της Βασιλείας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση