Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον τελικό Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ οι Κορασίδες του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Στον τελικό Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ οι Κορασίδες του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Στον τελικό Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ οι Κορασίδες του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ακόμη μία επιτυχία για την ομάδα Μπάσκετ κορασίδων του Συλλόγου .Το Σάββατο 6/4/2019 στο Ε.Α.Κ Βόλου έγινε ο ημιτελικός αγώνας για το πρωτάθλημα κορασίδων μεταξύ του και του Σπάρτακου Λάρισας με νικήτριες τις και την πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας που διοργανώνεται από την ΕΣΚΑΘ.

Στον τελικό που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στο ουδέτερο γήπεδο των Φαρσάλων η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.

Στον αγώνα του ημιτελικού με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΛΑΡΣ, που νίκησαν οι κορασίδες του Ολυμπιακού το τελικό αποτέλεσμα ήταν 52-46.

Τα δεκάλεπτα: 18-13 ,2-15 ,10-09,12-09

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός
ΓΚΡΙΙΑ ΘΑΣΙΗ 4, ΣΤΑΘΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΔΕΡΒΟΥ ΚΡΙΝΑ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΙΝΑ 25 (2 ΤΡΙΠΟΝΤΑ), ΚΩΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΣΙΟΥΜΟΥΡΕΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 15, ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ 8, ΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΝΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΡΩΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΜΑΝΤΖΙΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΧΑΒΔΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ.

Σπάρτακος
ΓΚΑΝΤΟΥ ΟΛ , ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΛ, ΤΑΤΣΗ Ρ, ΤΣΟΥΜΠΑΝΟΥ Β, ΑΓΡΙΟΓΗΔΟΥ ΑΝΤ., ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΑΙΚ., ΚΑΛΕΤΣΙΟΥ Μ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ ΕΥ., ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Π,.ΛΑΝΑΡΑ Δ., ΓΟΥΛΟΥΛΗ ΑΓΛ., ΝΤΑΛΙΑΚΗ ΧΡ.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει την προπονήτρια Νάνσυ Σχοινά και τις αθλήτριες της ομάδας για την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση