Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον τελικό Κυπέλλου Θεσσαλίας η Σκακιστική Ένωση Βόλου
Στον  τελικό  Κυπέλλου Θεσσαλίας η Σκακιστική Ένωση Βόλου

Στον τελικό Κυπέλλου Θεσσαλίας η Σκακιστική Ένωση Βόλου

Με μι νέ νίκη η προκρίθηκε στον τελικό του Θεσσαλίας. Επικράτησε της συμπολίτισσας ομάδας Α.Σ. Βόλου με 3 – 1.

Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στην έδρα της αάλου ομάδας και οι της πέτυχαν τρεις νίκες και υπέστησαν μια ήττα. Συγκεκριμένα νίκησαν ο Β. Κορώνας με λευκά τον Κ. Τζαμτζή, ο Γ. Χατζηπολίτης με λευκά τον Κ. Γαϊτανά και ο R. Draci με μαύρα τον Ι. Ζγουλέτα. Ο Μ. Αγγελής με μαύρα ηττήθηκε από τον Στ. Λαγάρα.
Παράλληλα η κάτοχος του ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας έφυγε με την πρόκριση από τα Τρίκαλα αφού νίκησε τη ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων με 2,5 -1,5. Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος οκτώ σκακιστικές ομάδες της Θεσσαλίας.

Ο θα γίνει την προσεχή Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην έδρα του Σ. Σ. Λάρισας. Έτσι η Σ.Ε. Βόλου θα αγωνισθεί για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα είναι αμφίρροπη αφού και οι δυο σκακιστικές ομάδες είναι ισοδύναμες.

Η νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί κυπελλούχος Θεσσαλίας και θα αγωνισθεί στη φάση των 16 του 38ου κυπέλλου Ελλάδος σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την 2η ομάδα της ΕΣΣΘ –Χ εκτός έδρας στις 11 Οκτωβρίου που όμως είναι δυνατό να γίνει διαδικτυακά.
Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ:
https://chess-results.com/tnr534281.aspx?lan=19&art=1

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου προγραμματίζει για τις αρχές Οκτωβρίου την έναρξη της σκακιστικής δραστηριότητας για τη νέα περίοδο με την παρουσίαση Θεωρίας και Πρακτικής για το .
Για φέτος λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα τα γκρουπ θα είναι ολιγομελή και οι παρουσιάσεις θα γίνονται είτε ζωντανά είτε διαδικτυακά. Οι ημέρες και ώρες παρουσίασης είναι υπό διαμόρφωση.
Τις παρουσιάσεις θα επιληφθούν οι Αγγελής Μιχ., Κορώνας Β., Καρανικόλας Θ. και Χατζηπολίτης Γ.
Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο μειλ του συλλόγου: s.e.volou@gmail.com σημειώνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, ηλικία και σκακιστικό επίπεδο. Οι παλαιότεροι πρέπει να απευθύνονται απ ευθείας στους εκπαιδευτές τους.
Για τη σκακιστική δραστηριότητα της Σ.Ε. Βόλου μπορείτε να διαβάζετε στη σελίδα του FB: https://www.facebook.com/sevolou/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση