Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας
Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Τον περιφερειάρχη Θεσσλίς Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. ς για να τον ευχαριστήσουν για την ουσιαστική συμβολή της στη διοργάνωση του 7ου Ιπποκράτειου αγώνα δρόμου που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην πόλη της Λάρισας.

Όπως είναι γνωστό ο πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών με τις να ξεπερνούν τις 1.100 στα 10 χλμ., ενώ ανάλογο ενδιαφέρον παρουσίασε και η συμμετοχή 400 παιδιών στην παράλληλη διαδρομή των 1.000 μέτρων.

Ο διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων του Ν. Λάρισας.

Τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας χάρισαν τιμητική πλακέτα στον κ. Αγοραστό ο οποίος επεσήμανε ότι η στέκεται αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις, οι οποίες αποτελούν διέξοδο στην καθημερινότητα και προωθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία έγινε για το γεγονός ότι η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες αυτούς υψηλού επιπέδου και παροχών ήταν ν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση