Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Βλασσοπούλου και Κοτοπούλη
Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Βλασσοπούλου και  Κοτοπούλη

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Βλασσοπούλου και Κοτοπούλη

Δύο από τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα στο τμήμα γυναικείου ανακοινώνει η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 τις ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ και ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ.

Η αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Σκιάθου, είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην θέση της πλέι-μέηκερ.

Ξεκίνησε το στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων συμβάλλοντας ώστε να προκριθεί δυο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας.

Επίσης, τη σαιζόν 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του Γ.Σ.Σκιάθου κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η Βλασσοπούλου Γεωργία επίσης, τη χρονιά 2017-2018 κατάφερε με μόλις δύο χρόνια στον σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος και να επιλέγεται στις προπονήσεις των κλιμακίων και Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί την αντίστοιχη του Γ.Σ. Σκιάθου για την μετεγγραφή της αθλήτριας.

Η Μαρίνα Κοτοπούλη είναι η πρώτη από τις τέσσερεις αθλήτριες απέκτησε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από τον και θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.

Είναι γεννημένη το 2006 , γρήγορα εξελίξιμη και αγωνίζεται μέσα στην μπασκέτα στις θέσεις «4 και 5».Θα ενισχύσει με την παρουσία της τις ομάδες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

Ο Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση του για την μετεγγραφή της Μαρίνας Κοτοπούλη.

Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τις δύο αθλήτριες και παράλληλα συνεχίζει να εμπλουτίζει το δυναμικό του τμήματος με νέες αθλήτριες ώστε σε συνδυασμό με την απόκτηση και έμπειρων αθλητριών να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί στόχοι έχουν τεθεί.

 

Κλήση της Ξύδη Μαρίας- Ξένιας στην Προεθνική Παγκορασίδων Βόλεϊ

Ακόμη μία μεγάλη για τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και για την αθλήτρια του τμήματος Βόλεϊ ΞΥΔΗ ΜΑΡΙΑ -ΞΕΝΙΑ που κλήθηκε από την στην προετοιμασία της Προεθνικής Ομάδας Παγκορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Μαθητική Εστία Μουζακίου από 11-31 Ιουλίου 2021.

Η ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΙΑ έχει γεννηθεί το 2006 και θεωρείται ένα από τα ταλέντα του χώρου του Βόλεϊ και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει δώσει ήδη δείγματα των δυνατοτήτων της.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται στην αθλήτρια  να έχει πάντα επιτυχίες και να κάνει υπερήφανο τον Σύλλογο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση