Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Μπέικος και Αγιώτης
Στον Ολυμπιακό  Βόλου  οι Μπέικος και Αγιώτης

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Μπέικος και Αγιώτης

Η ΠΑΕ 1937 ανακοινώνει την έναρξη της ς της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Μπέικο και Γιώργο Αγιώτη.

Ο Νίκος Μπέικος (γεννηθείς στις 24/09/1998) αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού.


Ακολούθησε ο Πύρασσος και ο Σαρακηνός, ενώ πέρασε και από την Κ-20 της Α.Ε.Λ.

Ο Βολιώτης επιθετικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό όπου παρέμεινε για μία σεζόν και στην συνέχεια φόρεσε την του Απόλλωνα ς.

Ο Βολιώτης Γιώργος Αγιώτης (γεννηθείς στις 18/3/1999) αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και εδώ και αρκετές μέρες προπονείται με τους «ερυθρόλευκους».

Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα ς στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ (επτά συμ), ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στην Κέρκυρα (έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ 2) και στη συνέχεια πήγε στον Διαγόρα Ρόδου μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κορωναϊού.

Η ΠΑΕ Βόλου 1937 τους καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα.

Eν τω μεταξύ, ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου.
Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την ομάδα του Πιερικού την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και 17.00 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση