Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Κάστανου και Πανταζή
Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Κάστανου και Πανταζή

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Κάστανου και Πανταζή

Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας Βόλεϊ του .

Η διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση δύο αθλητριών που θα «γεμίσουν» με την παρουσία τους σε όλες τις θέσεις την Βόλεϊ. Πρόκειται για δύο καταξιωμένες αθλήτριες του Βολιώτικου Βόλεϊ τις Ιωάννα Πανταζή και Δανάη Κάστανου.

Η Πανταζή Ιωάννα γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται στην θέση της ακραίας. Έχει ύψος 1,82. Οι προηγούμενες ομάδες της ήταν οι Γ Σ Αλμυρού και η ΑΘΛΕΣΙΣ. Αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά του ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, συμμετείχε σε final 4 και επίσης είχε συμμετοχή σε κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ.

 

Αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην του και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο στην Β ΕΘΙΚΗ. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΘΛΕΣΙΣ στην ίδια κατηγορία .Το δυνατό χτύπημα από το 4 και το καλό κράτημα της μπάλας σε υποδοχή και άμυνα την κάνουν ένα πολύτιμο όπλο για κάθε ομάδα.

Η Κάστανου Δανάη γεννήθηκε το 2003 ,αγωνίζεται στην θέση της διαγώνιας και έχει ύψος 1,90. Προηγούμενες ομάδες της ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΆΣ και η ΑΡΓΩ . Η Δανάη άρχισε να ασχολείται με το Βόλεϊ από μικρή ηλικία στον ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΆΣ με τον οποίο αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά του τμήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο παγκορασίδων. Κατόπιν μετακινήθηκε στο Βόλο αγωνίστηκε με την ομάδα της Αργούς με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και συμμετοχές σε f 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ. Με την Αργώ πανηγύρισε την άνοδο στην κατηγορία .Το χτύπημα από πολύ ψηλά, το δυνατό χτύπημα από το 2 καθώς και το μπλοκ της είναι στοιχεία που την κάνουν πολύτιμη για κάθε ομάδα σε όλες τις κατηγορίες. Το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση της Αργούς και τον Βαγγέλη Σταθόπουλο για την παραχώρηση της Δανάης.

Η ομάδα με τις νέες προσθήκες και τις ήδη υπάρχουσες στο δυναμικό της αθλήτριες έχει ένα πλήρες ρόστερ που με την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή Περικλή Ξύδη είναι σίγουρο ότι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση