Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος

Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπικός 1937 νακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο.

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1994 στον Πύργο Ηλείας, ο Παπουτσογιαννόπουλος αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας και μπορεί να ανταποκριθεί και στις δύο πτέρυγες, με βασική θέση, ωστόσο, αυτή του αριστερού μπακ.

Η διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε αυτή την συμφωνία αμέσως μετά την αποδέσμευση του Ανδρέα Κόκα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Παπουτσογιαννόπουλος ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Σλάβια Σόφιας, ενώ τις ολοκλήρωσε με την φανέλα της Καλαμάτας.

Την σεζόν 2015 – 2016 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές.

Τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα πραγματοποίησε στις του Ατρομήτου, ομάδα στην οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Στην 1η ομάδα του Ατρομήτου αγωνίστηκε για 3 χρόνια αποκομίζοντας εμπειρίες τόσο από Ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και από το πρωτάθλημα της .

Η διοίκηση του Α.Σ. 1937 καλωσορίζει τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Αναχώρησε για προετοιμασία στο Πιερίας

Εν τω μεταξύ, αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πιερίας και ειδικότερα στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το

οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.
Ο της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ποδοσφαιριστές: Γιακουμή, Παλιούρα, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκο, Leandro, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Νόνη, Μαργαρίτη, Σάββα, Σκοπελίτη, Πατσή, Ζγκούρη, Καναβό, Κόλα, Λώττα, Ζάχο, Nazim, Ευθυμιάδη, Ρόκα, Καμπλιώνη, Σαχινίδη, Φλίγκο, Μπέικο καθώς και τον νεοαποκτηθέντα Παπουτσογιαννόπουλο.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές δεψε και σύσσωμο το προπονητικό και τεχνικό team το οποίο αποτελείται από τους: Περικλή Αμανατίδη, Σωτήρη Πετσιμέρη, Γιάννη Ζαλαώρα, Γιάννη Θεοδωρίδη, Στέφανο Κούγκουλο καθώς και τους Κώστα Κρίκη και Δημήτρη Παπαγιάννη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση