Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παύλος Μητρόπουλος
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παύλος Μητρόπουλος

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παύλος Μητρόπουλος

Ταράζει και πάλι τα νερά της Football League o Ολυμπιακός με την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου, ενός Σουπερλιγκάτου αμυντικού χαφ.

Ύστερα από προσωπικές ενέργειες του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, η ομάδα κάνει για ακόμα μια φορά την υπέρβαση, ενισχύοντας το ρόστερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η πορεία της ομάδας αλλά και ο επαγγελματισμός που υπάρχει σε όλα τα τμήματα του έκαναν τον 29χρονο να πει το «ναι» στους ερυθρόλευκους και ο Παύλος Μητρόπουλος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και άμεσα τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι γνώριμος στην ερυθρόλευκη οικογένεια καθώς το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας.

Συνολικά έως το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην Α' Εθνική και άλλες 5 στη Β' Εθνική.

Η επόμενη περίοδος (2011-12) τον βρήκε στον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε κερδίσει την προηγούμενη χρονιά την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Αμέσως έγινε βασικός και αγωνίστηκε σε 22 αγώνες.

Τον Ιανουάριο του 2013, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την ΑΕΚ.

Το ντεμπούτο του με την “Ένωση” πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2013, στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 8 Ιουλίου 2013, ανακοινώθηκε η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, από τον Παναιτωλικό στον Πανιώνιο για έναν χρόνο, όμως την επόμενη χρονιά (2014-15) αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον αθηναϊκό σύλλογο.

Τον Ιανουάριο του 2016 κι έπειτα από 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο με 69 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα αποχώρησε ως ελεύθερος.

Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από το σουηδικό πρωτάθλημα, με την Ακρόπολις, τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Το καλοκαίρι του 2017 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Λεβαδειακό.

Επίσης ο Παύλος Μητρόπουλος υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων από το 2010 έως και το 2012, πραγματοποιώντας 10 συμμετοχές.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως «εξάρι» όσο και ως «οχτάρι» και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα σε αυτές τις νευραλγικές θέσεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Παύλο στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Μητρόπουλος: α πάμε τον ψηλά

Ο Παύλος Μητρόπουλος μιλώντας για την μεταγραφή του στην ομάδα μας στην ιστοσελίδα του τόνισε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω στον . Εδώ και ένα μήνα περίπου μιλάω με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα και το πόσο με ήθελε στην ομάδα αλλά και ότι μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα, που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι όταν ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας κατάλαβα πόσο μακροπρόθεσμα βλέπουν οι άνθρωποι της διοίκησης ώστε να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που ανήκει.

Βέβαια πρόκειται και για μια πόλη και μια ομάδα με την οποία με συνδέουν έντονα συναισθήματα καθώς από τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα στο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν έκαναν πολύ εύκολη για εμένα την απόφαση να πω το ναι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και με πολύ υγιή διοίκηση. Γι' αυτό και θέλω να παρακαλέσω και τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια, να έρθει στο και όλοι μαζί να καταφέρουμε να φέρουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ψηλά, εκεί που αξίζει και πρέπει να είναι. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση