Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Γιαννιτσάνης
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Γιαννιτσάνης

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Γιαννιτσάνης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ και άμεσα μετέβη στο Καρπενήσι όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για να ενταχθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του.

Ο έμπειρος επιθετικός είναι γεννημένος στις 16/2/1994, έχει ύψος 1.83 μ. και πέρυσι αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 2.

Την σεζόν 2018-2019 φόρεσε τη του Γερμανικής Μέουσελβιτζ (26 συμ, 9 γκολ) ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε Τρίκαλα, Λάρισα, Πανελευσινιακό, Λαμία, Νίκη Βόλου και Παναθηναϊκό και έχει αποτελέσει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 του εύχεται και πολλά γκολ με την “ερυθρόλευκη” .

“Πήραμε πίσω αυτό που μας στέρησαν πριν δύο χρόνια”

“Πήραμε πίσω αυτό που μας στέρησαν πριν δύο χρόνια”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο site του Ολυμπιακού Βόλου: www.olympiakosvolou.com ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Σωτήρης Μαυρονάσιος αναφορικά με την της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση στην 2 και την Football League, με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαυρονάσιος τόνισε:  “είμαστε σαφώς όλοι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό γιατί με την απόφαση της ΕΠΟ πήραμε πίσω αυτό που κερδίσαμε πριν 2 χρόνια στο γήπεδο και χάσαμε με την τότε αναδιάρθρωση.

Αυτό που κάνουμε τ είναι να κοιτάμε την επόμενη ημέρα γιατί οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται πάρα πολύ.

Βέβαια πρέπει να πω ότι τ είναι επιτακτική ανάγκη να καθίσουμε όλες μαζί οι ομάδες της λίγκας και να ασχοληθούμε με την βιωσιμότητα της κατηγορίας.

Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο, σε όλα τα άλλα πρέπει να είμαστε συνεργάτες.

Και αυτή την στιγμή πρέπει να συνεργαστούμε για να βρούμε λύσεις ώστε να μπορέσουμε να πούμε ότι θα έχουμε αύριο”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση