Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Χατζής
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Χατζής

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Χατζής

Η ανακοινώνει την απόκτηση του ίκου Χατζή. Πρόκειται για 21χρονο μέσο, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ19 του , ενώ στη συνέχεια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η καλωσορίζει τον Νίκο Χατζή στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» , του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

 

Απόκτηση του Κώστα Ιβαντζίκη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Ιβαντζίκη. Γεννήθηκε στις 22/2/2000 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Από τη Δόξα Λιθοτόπου πήρε μεταγραφή την χρονιά 2017-18 στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής (Γ' Εθνική), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 φόρεσε την φανέλα του Πανσερραϊκού, όπου αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Τελευταία του ομάδα ήταν ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου Σερρών.

Ο Ιβαντζίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αμέσως μετά αναχώρησε για το Καρπενήσι, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κώστα Ιβαντζίκη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» , του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

 

Έναρξη προετοιμασίας Κ19 Ολυμπιακού

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές της Κ19 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 γεννηθέντες τα έτη 2003-2004 και 2005 να παρευρεθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά την Δευτέρα 30 Αυγούστου και 17.30, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα έναρξης της προετοιμασίας.
Η Κ19 θα συμμετάσχει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως αυτό της
Super League 2 και δίδεται η ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές να δείξουν τις δυνατότητες τους απέναντι σε δυνατούς αάλους ιστορικών ομάδων.
Καλούνται, επίσης
, όσοι άλλοι επιθυμούν να στελεχώσουν την νέα Κ19 με έτος γεννήσεως 2003-2004 και 2005 να παρευρεθούν στην συνάντηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση