Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Leandro Pinto
Στον Ολυμπιακό  Βόλου ο Leandro Pinto

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Leandro Pinto

Τον καταξιωμένο και πολύπειρο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Leandro Climaco Pinto απέκτησε ο Α.Σ. 1937.

Ο Leandro Pinto, γεννηθείς στις 24 Ιανουαρίου 1994 έχει διαγράψει μία πλούσια καριέρα στην , καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, την Καλλονή, τον Γιάννενα, τη Λαμία και τον Α.Ο. .

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου στην Α' κατηγορία της Κύπρου και ειδικότερα στην Δόξα Κακωτοπιάς, ενώ τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Α.Ο. και αγωνίστηκε στη .

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από τη Super League  και τη , πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές με τις ομάδες που αγωνίζονταν. Η δυναμική του, το βραζιλιάνικο του, η τεχνική του και φυσικά το θέαμα που προσφέρει τον έχουν κατατάξει ως ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή των ελληνικών γηπέδων.

Η έλευσή του στον Ολυμπιακό Βόλου είναι σημαντική, καθώς η εμπειρία του θα ολοκληρώσει τη σταθερότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Φυσικά, για να συνδράμει ο Leandro Pinto στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η Διοίκηση του Α.Σ. 1937, τα μέλη της οποίας προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή και τον ενέπνευσαν να γίνει κι εκείνος συντελεστής στην μεγάλη επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Διοίκηση του καλωσορίζει θερμά τον Leandro Pinto και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!

"Αλιεύοντας" την είδηση