Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Χρήστος Κουντουριώτης
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο  Χρήστος Κουντουριώτης

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Χρήστος Κουντουριώτης

Η ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κουντουριώτη, ενός ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι προϊόν της Ακαδημίας των «πρασίνων», ενώ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη , παίζοντας στο της Α' και Β' κατηγορίας.

Γεννήθηκε στις 2/1/1998 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ενώ μπορεί να παίζει και πίσω από τον φορ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις και εμπειρία και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου για να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά.

Ο Χρήστος Κουντουριώτης, αφού πέρασε από όλα σχεδόν τα ηλικιακά τμήματα του Παναθηναϊκού, την περίοδο 2017-18 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έκανε ντεμπούτο στη Super League στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα α (1-1) στις 17/12/2017, σε ηλικία 19 ετών. την αγωνιστική περίοδο κατέγραψε άλλες τρεις συμμετοχές με τους «υς» στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, με Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Την επόμενη χρονιά παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, δίχως να αγωνιστεί στο , έχοντας μία συμμετοχή στο Ελλάδος, στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2-2).

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε ως δανεικός στην Ζεμπλίν Μιχάλοβτσε, ομάδα Α' κατηγορίας της ς, κάνοντας πολύ καλή χρονιά, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς Κυπέλλου, σημειώνοντας ένα τέρμα.

Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του, η Ζεμπλίν απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη από τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην Ζεμπλίν παίζοντας σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και σε δύο Κυπέλλου, για να συνεχίσει τη χρονιά στην Κόζιτσε, ομάδα Β' κατηγορίας της Σλοβακίας. Στην εν λόγω ομάδα κατέγραψε 10 συμμετοχές και πέτυχε δύο τέρματα, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε παιχνίδια του Κυπέλλου Σλοβακίας.

Η καλωσορίζει τον Χρήστο Κουντουριώτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση