Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο

Η ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο Μπρούνο Μπαράνκο.

Ο 23χρονος φορ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φέρο Καρίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων.

O Μπαράνκο έφτασε χθες στον Βόλο – αφού υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για κορωναϊο καθώς και στις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις – και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα, καθώς θα μετέχει κανονικά στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας: www.olympiakosvolou.com ο Αργεντίνος φορ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Βόλου να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχω μάθει για την ομάδα πως είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς φιλάθλους. Έρχομαι στην ομάδα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Η Βόλου τον καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Εργασίες κατασκευής του αθλητικού υ  στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Συνεχίζονται οι κατασκευής του αθλητικού υ της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι στο ένα εκ των δύο γηπέδων, συνεχίζονται τα έργα εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου ενώ άμεσα ξεκινούν και οι εργασίες στο παρακείμενο κτίριο και στο δεύτερο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ένα εκ των δύο γηπέδων με τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και εγκατάσταση υπόγειου αρδευτικού συστήματος (αυτόματο πότισμα) καθώς και τοποθέτηση δοκαριών με βάσεις εισόδου – εξόδου.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν νέες πόρτες στην κύρια είσοδο του αθλητικού κέντρου καθώς και στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα αποδυτήρια και ειδικότερα τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα, ατομικά ντουλάπια, ντουζιέρες, τηλεόραση και air condition, τοποθετήθηκαν κάμερες ασφαλείας, δημιουργήθηκαν διαδρομές προς τον αγωνιστικό χώρο με επίστρωση τσιμέντου κ.α.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου με αποψίλωση χόρτων σε πρώτη φάση ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και υπό τις οδηγίες του γεωπόνου ξεκινά η σπορά στο δεύτερο γήπεδο.

Τέλος άμεσα ξεκινούν και οι εργασίες ανακατασκευής του παρακείμενου κτιρίου όπου και θα στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου, χώρος γυμναστηρίου αλλά και αίθουσα προβολής βίντεο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση