Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Υδατοσφαίρισης & Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Θοδωρής Βλάχος
Στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Υδατοσφαίρισης & Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Θοδωρής Βλάχος

Στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Υδατοσφαίρισης & Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Θοδωρής Βλάχος

Τον μητροπολίτη Δημητριάδος κι Αλμυρού Ιγνάτιο, επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 οεμβρίου 2022, του στο Συνεδριακό Κέντρο ς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Υδατοσφαίρισης και Ασημένιος Ολυμπιονίκης,   Θοδωρής Βλάχος, συνοδευόμενος από τον ίκο Τσούκα, γεν. γραμματέα της “Μαγνήτων Κιβωτού, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος”.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε επιλεγεί από τους συνδιοργανωτές φορείς της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο, προκειμένου να του απονεμηθεί η Τιμητική Διάκριση της Μητροπόλεως , για τη συνολική προσφορά του στην , τον Ολυμπιακό Πειραιώς και το άθλημα του πόλο, καθώς και για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των νέων μας, αποτελώντας  μια μεγάλη προβολή για ολόκληρη την περιοχή μας.

Η επιλογή του έγινε διότι:

– Οδήγησε την Εθνική  ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Στην ετήσια γιορτή του αθλητισμού που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το , στην ψηφοφορία των Ελλήνων αθλητικών συντακτών, επίσης, και των Αθλητικών Συντακτών της Κύπρου, μέσω της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

– Συμβάλλει τεράστια, με όλες αυτές τις διακρίσεις του, στην προβολή της περιοχής μας, ενώ αποτελεί θετικό παράδειγμα για τους νέους μας όχι μόνον με τις επι στο άθλημά του, αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του.

Λόγω της συμμετοχής του σε υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, δεν παρέλαβε την τιμητική , στο πλαίσιο της «Επετειακής Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο 2022».

Συμφωνήθηκε η παραλαβή της τιμητικής ς να γίνει κατά την «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2023», με την παρουσία και της Α.Θ.Π., του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση