Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Υδατοσφαίρισης & Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Θοδωρής Βλάχος
Στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Υδατοσφαίρισης & Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Θοδωρής Βλάχος

Στον Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Υδατοσφαίρισης & Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Θοδωρής Βλάχος

Τον μητροπολίτη κι Αλμυρού Ιγνάτιο, επισκέφθηκε σήμερ, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022,γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Υδατοσφαίρισης και Ασημένιος Ολυμπιονίκης,   Θοδωρής Βλάχος, συνοδευόμενος από τον Νίκο Τσούκα, γεν. γραμματέα της “Μαγνήτων Κιβωτού, για τη του πολιτιστικού αποθέματος”.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε επιλεγεί από τους συνδιοργανωτές φορείς της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο, προκειμένου να του απονεμηθεί η της Μητροπόλεως , για τη συνολική προσφορά του στην Εθνική Ελλάδος, τον Ολυμπιακό Πειραιώς και το άθλημα του πόλο, καθώς και για τη συμβολή του στην των νέων μας, αποτελώντας  μια μεγάλη προβολή για ολόκληρη την περιοχή μας.

Η επιλογή του έγινε διότι:

– Οδήγησε την Εθνική  ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Στην ετήσια του αθλητισμού που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2021, στην των Ελλήνων αθλητικών συντακτών, επίσης, και των Αθλητικών Συντακτών της Κύπρου, μέσω της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

– Συμβάλλει τεράστια, με όλες αυτές τις του, στην προβολή της περιοχής μας, ενώ αποτελεί θετικό παράδειγμα για τους νέους μας όχι μόνον με τις επιδόσεις στο άθλημά του, αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του.

Λόγω της συμμετοχής του σε υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, δεν παρέλαβε την τιμητική διάκριση, στο πλαίσιο της «Επετειακής Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο 2022».

Συμφωνήθηκε η παραλαβή της τιμητικής διάκρισης να γίνει κατά την «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο », με την παρουσία και της Α.Θ.Π., του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση