Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στον ‘Αγιο Ιωάννη Πηλίου το 19ο Ελληνικό Summer Camp SHINKYOKUSHINKAI
Στον ‘Αγιο Ιωάννη Πηλίου  το 19ο Ελληνικό Summer Camp SHINKYOKUSHINKAI

Στον ‘Αγιο Ιωάννη Πηλίου το 19ο Ελληνικό Summer Camp SHINKYOKUSHINKAI

Μετά από 20 χρόνια το του Ελληνικού επιστρέφει και πάλι στην παραλία όπου ξεκίνησε. Το καλοκαίρι του 1997 από την Παραλία του Παπά Νερό έγινε η αρχή για έναν θεσμό που συνέχισε την επόμενη χρονιά με το 1ο Διεθνές στην Παραλία των Κουκουνιαριών στο νησί της Σκιάθου και έφτασε να αριθμεί 18 camp, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 1.500 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες του κόσμου συγκαταλέγοντάς το σε ένα από τα καλύτερα Camp, συνδυάζοντας τις καλοκαιρινές στις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας με ένα ξεχωριστό δυναμικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πρωτεργάτης της μεγάλης αυτής προσπάθειας να αναγνωριστεί διεθνώς το ελληνικό Camp είναι ο αρχηγός- εκπρόσωπος του Ελληνικού Shihan Γιώργος Κοσμίδης.

Για φέτος, μετά από αίτημα των περισσότερων εκπαιδευτών της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai και λόγω των οικονομικών δυσχερειών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στον ‘Αγιο Ιώάννη Πηλίου.

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 4 Ιουλίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε ένα πρόγραμμα με βάση τα Ιαπωνικά πρότυπα διδάσκοντας αξιόλογοι – με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή, όπως ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, Pedro Soriano Nogueς (διεθνής διαιτητής και πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της Ισπανικής Ομοσπονδίας Shinkyokushinkai KARATE) και ο Μελικιάδης Οτάριο.

Η διαμονή των αθλητών θα γίνει στα Karaoulanis Beach στο Παπά Νερό και Zέφυρος στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου,ενώ οι αθλητές θα γευματίζουν στο εστιατόριο -ταβέρνα το ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ στην παραλία του Αη Γιάννη.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές ώρες στην παραλία του Παπά Νερό και τις απογευματινές ώρες κάτω από την των Πλατανιών.

Επίσημος καλεσμένος ο master του ΤΑΕ-KWON-DO Αλεξανδρής Βασίλειος.

Στο Camp, θα πραγματοποιηθεί και διαιτησίας FUll CONTACT , από τους δυο διεθνείς διαιτητές Shihan Γιώργο Κοσμίδη και Pedro Sorianes ,ενώ θα δοθούν και διπλώματα συμμετοχής και πιστοποίησης της Παγκοσμίου Οργάνωσης FULL CONTACT.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση