Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με στόχους και προσδοκίες η νέα αγωνιστική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Με στόχους και προσδοκίες η νέα αγωνιστική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με στόχους και προσδοκίες η νέα αγωνιστική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με χλρή διάθεση, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές, σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν τους, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” , ο αρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Αρβανιτόπουλος, το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος Αντώνης Καπουρνιώτης καθώς κι ο της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ, Χρήστος Γαλαζούλας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ευχήθηκε στα κορίτσια καλή αγωνιστική χρονιά, τονίζοντας ότι το «υλικό» είναι αξιόλογο και οι επιτυχίες δεδομένες.

Από την πλευρά του ο συμπλήρωσε ότι για φέτος στόχος είναι η κατοχύρωση της ομάδας στις πρώτες θέσεις της Β' Εθνικής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το τμήμα βόλλεϋ.

Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου και στους εφόρους του τμήματος:Στέλιος Κολόζος 6934599741, Γιάννης Αρβανιτόπουλος 6934358911, Αντώνης Καπουρνιώτης 2421105135.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, ευχαριστεί για το δείπνο το εστιατόριο «Μουσείο».

vollei-gynaikon-deipno-2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση