Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στο υψηλότερο σκλί του βάθρου κτάφερε να φτάσει ο αθλητής Αν, Κεχαγιάς κατακτώντας το χρυσό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Technical Striking Κ1 ανδρών γυναικών της S που διεξηχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20/9 στην .

Ο Κεχαγιάς που ξεκίνησε τις αναμετρήσεις από την φάση των 16 στην κατηγορία ως 81 κιλών ανδρών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με να κυριαρχήσει.

Στην φάση των 16 ο Κεχαγιάς ξεκίνησε δυνατά και με αυτοπεποίθηση τον αγώνα με γρήγορες εν τεχνικών που βρήκαν έγκυρα σημεία καταφέρνοντας να πάρει και να έχει το προβάδισμα ως το τέλος.

Με την ίδια τακτική και σιγουριά ξεκίνησε και στα προημιτελικά πετυχαίνοντας περισσότερα σημεία από τον πρώτο κιόλας γύρο και στην συνέχεια να βρίσκει εύκολα σημεία όταν ανοίγονταν ο αντίπαλος αυξάνοντας την διαφορά στο σκόρ.

Στον ημιτελικό έγινε ένας αμφίρροπος με κλειστές άμυνες και με ισοπαλία στο σκόρ αλλά ο Κεχαγιάς στον τέλος του τρίτου γύρου κατάφερε να βρεί ένα γερό λάσκτισμα στο σαγόνι και να το μετρήσει ο νοκ ντάουν και με αυτό το σημείο πέρασε στον τελικό.

Στον τελικό κατάφερε με την συνεχόμενη πίεση να πάρει ένα μικρό προβάδισμα στο σκόρ του δευτέρου γύρο και στην συνέχεια με καλές άμυνες και πολύ σωματική προσπάθεια κατάφερε να το κρατήσει έστω και δύσκολα μέχρι την λήξη του αγώνα .

Με την επιτυχία αυτή ο αθλητής γίνεται μέλος της Ελληνικής ομάδας για τους διεθνής αγώνες και κυρίως στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το Νοέμβριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση