Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών
Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου αροσωπεία παικτών της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών με το προπονητικό τιμ, οι οποίοι του χάρισαν μια μπάλα του πόλο υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Η Εθνική Ομάδα, που έχει ανανεωθεί αρκετά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, βρίσκεται από χθες στην πόλη και θα παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμη, στο πλαίσιο διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου στο Καζάν της Ρωσίας.

Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος 20 παίκτες και μετά την προεπιλογή θα παραμείνουν 13 παίκτες στην ομάδα οι οποίοι και θα διεκδικήσουν να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα του παγκόσμιου στερεώματος της υδατοσφαίρισης.

Όπως τόνισε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Θοδ. Βλάχος στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα και βάση της απόδοσης και της πορείας και των αάλων η Εθνική να διεκδικήσει μια ακόμη καλύτερη θέση. α σημειωθεί ότι στον όμιλο της Εθνικής ομάδας αντίπαλες θα έχει τις Ιταλία, Αμερική και Ρωσία με τον κ. Βλάχο να θεωρεί ως πιο δυνατό αντίπαλο την Ρωσία.

Εν τω μεταξύ παίκτες και προπονητικό τιμ δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγακαταστάσεις αλλά και την φιλοξενία μας με τον κ. Βλάχο να σημειώνει πως “ως Βολιώτης και εγώ ο ίδιος επιδίωξα η προετοιμασία μας να γίνει στην πόλη μου καθώς γνώριζα ότι θα είχαμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες”.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής Μαν. Μυλωνάκης ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον και τόνισε πως στόχος παικτών και προπονητικού τιμ είναι η κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης σε αυτό το Παγκόσμιο .

Σημειώνεται πως τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκαν συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΔΠΑΠ – ΔΗΕ Δήμου Βόλου Γ. Βλιώρα οι: Μαν. Μυλωνάκης – αρχηγός (), Βαγγ. τελακάς (), Ι. Φουντούλης (Ολυμπιακός), Κ. Τσαλακάνης (Βουλιαγμένη), Θοδ. Βλάχος και Ν. Μαμούρης (προπονητές).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση