Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών
Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου αντιπροσωπεία παικτών της ς Ομάδας Πόλο Ανδρών με το προπονητικό τιμ, οι οποίοι του χάρισαν μια μπάλα του πόλο υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Η Εθνική Ομάδα, που έχει ανανεωθεί αρκετά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, βρίσκεται από χθες στην πόλη και θα παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμη, στο πλαίσιο διεξς του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου στο Καζάν της Ρωσίας.

Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος 20 παίκτες και μετά την προεπιλογή θα παραμείνουν 13 παίκτες στην ομάδα οι οποίοι και θα δδικήσουν να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα του παγκόσμιου στερεώματος της υδατοσφαίρισης.

Όπως τόνισε ο της Εθνικής ομάδας Θοδ. Βλάχος στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα και βάση της απόδοσης και της πορείας και των αντιπάλων η Εθνική να δδικήσει μια ακόμη καλύτερη θέση. Να σημειωθεί ότι στον όμιλο της Εθνικής ομάδας αντίπαλες θα έχει τις , Αμερική και Ρωσία με τον κ. Βλάχο να θεωρεί ως πιο δυνατό αντίπαλο την Ρωσία.

Εν τω μεταξύ παίκτες και προπονητικό τιμ δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγακαταστάσεις αλλά και την φιλοξενία μας με τον κ. Βλάχο να σημειώνει πως “ως Βολιώτης και εγώ ο ίδιος επιδίωξα η προετοιμασία μας να γίνει στην πόλη μου καθώς γνώριζα ότι θα είχαμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες”.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής Μαν. Μυλωνάκης ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον και τόνισε πως στόχος παικτών και προπονητικού τιμ είναι η της καλύτερης δυνατής θέσης σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκαν συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου Γ. Βλιώρα οι: Μαν. Μυλωνάκης – αρχηγός (Ολυμπιακός), Βαγγ. Ντελακάς (Ολυμπιακός), Ι. Φουντούλης (Ολυμπιακός), Κ. Τσαλακάνης (Βουλιαγμένη), Θοδ. Βλάχος και Ν. Μαμούρης ().

"Αλιεύοντας" την είδηση