Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών
Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου αντιπροσωπεία παικτών της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών με το προπονητικό τιμ, οι οποίοι του χάρισαν μια μπάλα του πόλο υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Η Ομάδα, που έχει ανανεωθεί αρκετά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, βρίσκεται από χθες στην πόλη και θα παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμη, στο πλαίσιο διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου στο Καζάν της Ρωσίας.

Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος 20 παίκτες και μετά την προεπιλογή θα παραμείνουν 13 παίκτες στην ομάδα οι οποίοι και θα διεκδικήσουν να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα του παγκόσμιου στερεώματος της υδατοσφαίρισης.

Όπως τόνισε ο της Εθνικής ομάδας Θοδ. Βλάχος στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα και βάση της απόδοσης και της πορείας και των αντιπάλων η να διεκδικήσει μια ακόμη καλύτερη θέση. Να σημειωθεί ότι στον όμιλο της Εθνικής ομάδας αντίπαλες θα έχει τις Ιταλία, Αμερική και Ρωσία με τον κ. Βλάχο να θεωρεί ως πιο δυνατό αντίπαλο την Ρωσία.

Εν τω μεταξύ παίκτες και προπονητικό τιμ δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγακαταστάσεις αλλά και την φιλοξενία μας με τον κ. Βλάχο να σημειώνει πως “ως Βολιώτης και εγώ ο ίδιος επιδίωξα η προετοιμασία μας να γίνει στην πόλη μου καθώς γνώριζα ότι θα είχαμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες”.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής Μαν. Μυλωνάκης ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον και τόνισε πως στόχος παικτών και προπονητικού τιμ είναι η κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκαν συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου Γ. Βλιώρα οι: Μαν. Μυλωνάκης – αρχηγός (), Βαγγ. Ντελακάς (), Ι. Φουντούλης (Ολυμπιακός), Κ. Τσαλακάνης (Βουλιαγμένη), Θοδ. Βλάχος και Ν. Μαμούρης ().

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση