Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας
Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας

Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας

Στο Βόλο θα βρεθεί η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας για προετοιμασία και το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ αποφάσισε ομόφωνα την φιλοξενία των αθλητών στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “”, η µε έγγραφό της ενημερώνει, ότι κατόπιν πρότασης του αρχιπροπονητή Δημ. Χίου, σχεδιάζει την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, ενόψει και την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στην πόλη του .

Η προετοιμασία θα γίνει σε δύο φάσεις, 15-19 Φεβρουαρίου και 20-24 Φεβρουαρίου µε την συμμετοχή 13-16 αθλητών και δύο προπονητών καθώς 10-13 αθλητών και 2 προπονητών αντίστοιχα.

Η Ομοσπονδία ζήτησε την φιλοξενία στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τις προαναφερθείσες και την χρήση του κολυμβητηρίου «Β. Πολύµερος», 1 , στην πρωινή ζώνη.

Το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ενέκρινε τη δωρεάν παραχώρηση του κολυμβητηρίου «Β. Πολύµερος», 1 , στην πρωινή ζώνη και τη φιλοξενία των αθλητών στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, µε αντίτιμο 5€ το άτομο την ημέρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση