Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας
Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας

Στο Βόλο η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας

Στο Βόλο θα βρεθεί η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας για προετοιμασία και το Δ.Σ. του ΠΑΠ – ΔΗΕ αποφάσισε ομόφωνα την φιλοξενία των αθλητών στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Σύμφωνα με την που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας µε έγγραφό της ενημερώνει, ότι κατόπιν πρότασης του αρχιπροπονητή Δημ. Χίου, σχεδιάζει την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, ενόψει και την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στην πόλη του .

Η προετοιμασία θα γίνει σε δύο φάσεις, 15-19 Φεβρουαρίου και 20-24 Φεβρουαρίου µε την συμμετοχή 13-16 αθλητών και δύο προπονητών καθώς 10-13 αθλητών και 2 προπονητών αντίστοιχα.

Η Ομοσπονδία ζήτησε την φιλοξενία στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και την χρήση του κολυμβητηρίου «Β. Πολύµερος», 1 , στην πρωινή ζώνη.

Το Δ.Σ. του ΠΑΠ – ΔΗΕ ενέκρινε τη παραχώρηση του κολυμβητηρίου «Β. Πολύµερος», 1 , στην πρωινή ζώνη και τη φιλοξενία των αθλητών στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, µε αντίτιμο 5€ το άτομο την ημέρα.

"Αλιεύοντας" την είδηση