Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο Βόλο οι διοργανωτές της FIBA
Στο Βόλο οι διοργανωτές της FIBA

Στο Βόλο οι διοργανωτές της FIBA

Tην πόλη του Βόλου καθώς και τον δήμαρχο Αχ. Μπέο επισκέφτηκαν η υπεύθυνη όλων των διοργανώσεων της FIBA Μόνικα Κούπνερ και ο συνεργάτης της Λιούμπο Μάντιτς, με αφορμή τη μεγάλη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων 2015 (U18) στον Βόλο το καλοκαίρι, από τις 23 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου, στα Δημοτικά Κλειστά Γυμναστήρια ς και ς.
Οι απεσταλμένοι της FIBA συνομίλησαν για λίγο με τον Δήμαρχο Βόλου ο οποίος και τους διαβεβαίωσε πως όλα θα είναι έτοιμα για την διεξ των αγώνων ενώ αναφέρθηκε και στις ομορφιές της περιοχής μας.
Στην συνέχεια τους πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο, μια μινιατούρα της Αργούς, ένα ενημερωτικό τρίπτυχο για την περιοχή καθώς επίσης και έναν τουριστικό χάρτη της Μαγνησίας αλλά και το διαφημιστικό σποτ των αγώνων.
Εν τω μεταξύ από χθες οι απεσταλμένοι της FIBA πέρασαν από το “μικροσκόπιο” τα ξενοδοχεία της πόλης, το κλειστό γυμναστήριο ς, αλλά και το κλειστό Βόλου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο και δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.
Μετά την επίσκεψη στο μετέβησαν στην , για να δουν από κοντά το ανανεωμένο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της συνοδευόμενοι από τους κκ. Νίκο Φαρμάκη, μέλος της ΕΟΚ και ΕΣΚΑΘ, Γιώργο Βλιώρας πρόεδρο του ΠΑΠ-ΔΗΕ, Μιχάλη Καπουρνιώτη αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ καθώς και τον Κώστα Κορομηλά παλχο διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ.

FIBA1 (1)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση