Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας η χρηματοδότηση του έργου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο
Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας η χρηματοδότηση του έργου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας η χρηματοδότηση του έργου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Κ. Αγοραστός: «Το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο στην ηπειρωτική χώρα»

Ανοίγει ο για την κατασκευή ενός σύγχρονου ολυμπιακών προδιαγραφών ποδηλατοδρομίου στην πόλη του Βόλου καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο της Θεσσαλίας το έργο προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι εωργιάδη, καθώς εντάξαμε στο ένα μεγάλο έργο για την πόλη του Βόλου.

Πρόκειται για ένα έργο που δεν θα συμβάλλει απλώς στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην ενίσχυση της απασχόλησης. Η θα αναβαθμιστεί κατά τρόπο που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, το δήμαρχο Αχ. Μπέο και τον παγκόσμιο  πρωταθλητή ποδηλασίας, Χρήστο Βολικάκη προχωράμε ένα μεγάλο αθλητικό έργο για την πόλη του Βόλου και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Είναι ένα μεγάλο σχέδιο, ένα όραμα που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά» σχολίασε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Η ποδηλατική πίστα θα χωροθετηθεί σε έκταση που παραχώρησε ο Βόλου απέναντι από το Στάδιο στη , που είναι χαρακτηρισμένη ως «αθλητικών εγκαταστάσεων», ενώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα γίνει η μελέτη και η κατασκευή του έργου.

Το ποδηλατοδρόμιο θα έρθει να ενισχύσει τον αθλητικό χαρακτήρα της περιοχής, όπου συγκεντρώνεται πλήθος αθλητικών εγκαταστάσεων όπως το , το Κολυμβητήριο, το Κλειστό Γυμναστήριο και το γήπεδο τένις και ταυτόχρονα αναμένεται να καταστήσει την πόλη παγκόσμιο ποδηλασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση