Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας η χρηματοδότηση του έργου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο
Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας η χρηματοδότηση του έργου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας η χρηματοδότηση του έργου ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Κ. : «Το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο στην ηπειρωτική χώρα»

Ανοίγει ο για την κατασκευή ενός σύγχρονου ολυμπιακών προδιαγραφών ποδηλατοδρομίου στην πόλη του Βόλου καθώς ο Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας το προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ένα μεγάλο για την πόλη του Βόλου.

Πρόκειται για ένα έργο που δεν θα συμβάλλει απλώς στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην ενίσχυση της απασχόλησης. Η θα αναβαθμιστεί κατά τρόπο που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, το δήμαρχο Αχ. Μπέο και τον παγκόσμιο  πρωταθλητή ποδηλασίας, Χρήστο Βολικάκη προχωράμε ένα μεγάλο αθλητικό έργο για την πόλη του Βόλου και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Είναι ένα μεγάλο σχέδιο, ένα όραμα που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά» σχολίασε από την πλευρά του ο Θεσσαλίας, .

Η ποδηλατική πίστα θα χωροθετηθεί σε έκταση που παραχώρησε ο Δήμος Βόλου απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο στη , που είναι χαρακτηρισμένη ως «αθλητικών εγκαταστάσεων», ενώ με χρηματοδότηση της μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα γίνει η μελέτη και η κατασκευή του έργου.

Το ποδηλατοδρόμιο θα έρθει να ενισχύσει τον αθλητικό χαρακτήρα της περιοχής, όπου συγκεντρώνεται πλήθος αθλητικών εγκαταστάσεων όπως το Πανθεσσαλικό, το Κολυμβητήριο, το και το τένις και ταυτόχρονα αναμένεται να καταστήσει την πόλη παγκόσμιο ποδηλασίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση